To dobrze, będzie tylko lepiej u Was:-*Dziekuje, dobrze. Ale wczoraj bylo na prawdę zle. Dzieki Bogu pomogla tabletka i sen
reklama
My też dziś po szczepieniu. Pierwsze koty za płoty Był krzyk, teraz są tulasy. Jaś waży 5880g, ale od szpitala nic nie urósł (niby to normalne). I prawdopodobnie ma alergię na białko, dlatego mam odstawić cały nabiał. Bye, bye lody, serki waniliowe, zapiekanki, serniczki. Oby to pomogło.
misis188
Fanka BB :)
To moj ma 3 miesiace, 64 cm i 5800 wazy a przt porodzie 59 cm i 3900. Jasiu skonczyl już 2 miesiace??My też dziś po szczepieniu. Pierwsze koty za płoty Był krzyk, teraz są tulasy. Jaś waży 5880g, ale od szpitala nic nie urósł (niby to normalne). I prawdopodobnie ma alergię na białko, dlatego mam odstawić cały nabiał. Bye, bye lody, serki waniliowe, zapiekanki, serniczki. Oby to pomogło.
Mój 7 tygodni i 5900 wagi i 66 długi. Od porodu urósł 9 cm i 1500 gr przytyl.To moj ma 3 miesiace, 64 cm i 5800 wazy a przt porodzie 59 cm i 3900. Jasiu skonczyl już 2 miesiace??
Vinszka
Tyle tu pytań ostatnio to i ja zadam, a co! [emoji12] hehe.
Mamuśki dajecie dzieciom biszkopty? Czytałam, że po skończonym 8 mc można, no, ale gdzie nie czytam tam jest cukier. Myślałam żeby samej upiec, ale w przepisach też jest cukier....
A jak nie biszkopty to jakie przekąski podajecie? Mój już kukurydzianymi chrupkami sprawdza bardziej grawitację jak konsumuje. [emoji23]
Mamuśki dajecie dzieciom biszkopty? Czytałam, że po skończonym 8 mc można, no, ale gdzie nie czytam tam jest cukier. Myślałam żeby samej upiec, ale w przepisach też jest cukier....
A jak nie biszkopty to jakie przekąski podajecie? Mój już kukurydzianymi chrupkami sprawdza bardziej grawitację jak konsumuje. [emoji23]
nieagatka
Tyle tu pytań ostatnio to i ja zadam, a co! [emoji12] hehe.
Polecam blog tudziez ksiazkw alaantkoweblw.pl
Masz tam mase przepisow bez cukru.
Ja robie czesto pancakes. Maka razowa albo orkiszowa, jajko, troche mleka i do tego banan, albo maliny, albo borowki albo jakikolwiek inny owoc. Sa slodkie i miekkie wiec super dla maluszkow.
nieagatka
Jesli przybiera ok 800-1000g na miesiac to jest ok. Powinna teraz wazyc ok 1.2-1.5kg wiecej niz po porodzie.Cześć dziewczyny ja mam pytanie co do Wagi mojej małej - dzisiaj kontrolnie byłam w Przychodni i mała moja waży 4300 jutro skończy dwa miesiące niestety nie mierzyli mi jej. zastanawiam się czy ta waga nie jest za mała ostatnio 6 listopada miała szczepienie i ważyła 4100. Ogólnie jakieś mam wrażenie że wcale nie tyje jest taka sama... oczywiście w Przychodni byłam sama także nie mógł żaden lekarz tego skontrolować
Dziś kończy 2 miesiące. A po tych szczepieniach jest strasznie marudny Już nie wiem co mam robić, leżeć nie, nosić nie, masować brzuszek też źle . Aż mnie czyści ze stresu. Powiedzcie że jutro będzie lepiej.To moj ma 3 miesiace, 64 cm i 5800 wazy a przt porodzie 59 cm i 3900. Jasiu skonczyl już 2 miesiace??
My jeszcze nie ten etap, ale znajoma dentystka ostrzegała przed takimi przekąskami, bo oblepiają zęby i dają super pożywkę bakteriom.Tyle tu pytań ostatnio to i ja zadam, a co! [emoji12] hehe.
reklama
Oczekiwanie2017
My też dziś po szczepieniu. Pierwsze koty za płoty Był krzyk, teraz są tulasy. Jaś waży 5880g, ale od szpitala nic nie urósł (niby to normalne). I prawdopodobnie ma alergię na białko, dlatego mam odstawić cały nabiał. Bye, bye lody, serki waniliowe, zapiekanki, serniczki. Oby to pomogło.
Oj Kochana, czytaj etykiety wędlin, pieczywa i innych produktów, bo w wielu z nich jest mleko. Podobno kozie produkty też trzeba wykluczyć . Na pocieszeni - ze słodyczy polecam krówki na mleku kokosowym z Rossmanna