reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mam tak samo [emoji85] Oliwia tylko do sukienek rajstopki nosi.... Tez mam jakiś uraz[emoji28] . Do Filipa wogole rajstop nie mam
Też chciałam kp a już 7 miesięcy nie rozstaję się z laktatorem [emoji52] Życzę powodzenia i oby tak było jak piszesz.
Ja Alince tylko raz do sukienki ubrałam.
Ja w tamtym roku (Lilka miala 9 miesiecy) dosc czesto zakladalam jej rajstopy i tuniki, bo faktycznir tak bylo wygodnie. W tym roku mam milion par rajstop od mamy i jedna sukienke i jedna spodniczke [emoji38][emoji38] Ale.rozwazam uzupelnienie szafy, bo moja corka ma bunt na skarpetki i chce chodzic boso, a na to jest nieco za zimno. Rajstop nie sciagnie. Mam nadzieje [emoji38][emoji38]

reklama
A jaka jest różnica w zakładaniu rajtek a spodni? Pytam z ciekawości. Moja rajtuzy miała chyba tylko 3 razy założone. Mi sie wydaje, że ona taka ściśnieta w nich była. Ja jak byłam mała nienawidziłam rajtuz i chyba chcę mojej córce tego oszczędzić.
To właśnie Hubcio ma cieplutko a nic go nie sciska. Strasznie sie wsciekak przy ubieraniu spodni i skarpetek a przy rajtkach nie. A te gumki w pasie w spodniach tez rozne sa

561E54CD-0DCE-4557-AF4A-3A5E5F77A198.jpeg
To właśnie Hubcio ma cieplutko a nic go nie sciska. Strasznie sie wsciekak przy ubieraniu spodni i skarpetek a przy rajtkach nie. A te gumki w pasie w spodniach tez rozne sa
Ja Marcelinie też ubierałam rajstopy co było kilka stopni pod jeansy czy getry. Jej to nie przeszkadza. Chociaż ma ciepłe nogi. Także tego ;) pozdrowienia Cioteczki

Załączniki

• 561E54CD-0DCE-4557-AF4A-3A5E5F77A198.jpeg
    561E54CD-0DCE-4557-AF4A-3A5E5F77A198.jpeg
    495,2 KB · Wyświetleń: 112
A moj Hubeniek coraz gorzej spi:( od 3 dni śpię po 3-4 godziny w sumie. Dzis byla pobudka o północy, o 3 i 5.30. Jedno karmienie to godzina do poltorej zeby go mozna odłożyć do lozeczka:( musze wrocic znowu do karmienia na fotelu-moze w tedy szybciej zasnie. Ja potem zas nie moge zasnac a jak już zasne to znowu placz:( w tedy co przespal cala noc to karmiłam go rez przed kapiela.wczoraj tez tak sprobowalam ale nic to nie dalo:(

A moj Hubeniek coraz gorzej spi:( od 3 dni śpię po 3-4 godziny w sumie. Dzis byla pobudka o północy, o 3 i 5.30. Jedno karmienie to godzina do poltorej zeby go mozna odłożyć do lozeczka:( musze wrocic znowu do karmienia na fotelu-moze w tedy szybciej zasnie. Ja potem zas nie moge zasnac a jak już zasne to znowu placz:( w tedy co przespal cala noc to karmiłam go rez przed kapiela.wczoraj tez tak sprobowalam ale nic to nie dalo:(

A wiesz, że u mnie od kilku nocy Mały też się często budzi (a między naszymi chłopakami tylko kilka dni różnicy). Wcześniej budził się tylko na jedno karmienie a dziś o 23, 2,4 i rano o 7. A do tego bardzo niespokojnie śpi...

reklama
Różne będą noce... on jest jeszcze mały i raz będzie spał innym razem nie...i chyba nie ma tutaj jakiegoś czynnika na który mogłabyś wpłynąć aby spał...jedynie rutynowe wieczory czyli codziennie dane czynności o podobnej porze. Ale to też może nie dac efektu. Mój syn 8 lat spał dzisiaj w nocy jak zając pod miedzą ....chyba miał dużo snów bo ciągle coś gadał :D

Do góry