O cholera. Oby maleństwo dało radę.Ja wiem tylko tyle co z fb. Rano zaczęły jej się skurcze i miała cc. Oliwka waży niespełna 1 kg.
@gosia321 za Oliwkę. Całym sercem jestem z Wami.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O cholera. Oby maleństwo dało radę.Ja wiem tylko tyle co z fb. Rano zaczęły jej się skurcze i miała cc. Oliwka waży niespełna 1 kg.
Jeszcze w niedzielę chwaliła się zdjęciem brzuszka i kto by pomyślał, że życie taki scenariusz jej napisze. Malutka dostała 6 pkt i walczy.Ja nie jestem w Siłaczkach więc nie wiedziałam . Oby wszystko było dobrze.
O jejku! [emoji33] który to tydzień był?Ja wiem tylko tyle co z fb. Rano zaczęły jej się skurcze i miała cc. Oliwka waży niespełna 1 kg.
27 tydzień zaczęła.O jejku! [emoji33] który to tydzień był?
Cooo????Ja wiem tylko tyle co z fb. Rano zaczęły jej się skurcze i miała cc. Oliwka waży niespełna 1 kg.
O Jezu w modlę się żeby wszystko było z dzidzia dobrze Gosia wytrwałości powodzenia kochana !!!!!!Ja wiem tylko tyle co z fb. Rano zaczęły jej się skurcze i miała cc. Oliwka waży niespełna 1 kg.
To to samo co u mnieA wiesz, że u mnie od kilku nocy Mały też się często budzi (a między naszymi chłopakami tylko kilka dni różnicy). Wcześniej budził się tylko na jedno karmienie a dziś o 23, 2,4 i rano o 7. A do tego bardzo niespokojnie śpi...
O cholerka mam nadzieje ze wszystko sie dobrze skonczyJa wiem tylko tyle co z fb. Rano zaczęły jej się skurcze i miała cc. Oliwka waży niespełna 1 kg.
25+5 .....27 tydzień zaczęła.
W niedzielę dodawała zdjęcie gdzie podpisała, że jest w 25+4 czyli dzisiaj wychodzi 26+1 (27 tydzień zaczęła).25+5 .....