ludek
Fanka BB :)
Gratulujemy, pokaźny wynik! [emoji4] Śliczna corcia [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulujemy, pokaźny wynik! [emoji4] Śliczna corcia [emoji7]
Pięknota [emoji7][emoji7][emoji7] Pozdrawiamy!
Bo jesteście duzo młodsze wszystko przed WamiMy z tym wszystkim daleko w polu...
No napewno wygoda dla Ciebie A przede wszystkim dla małego.Tez zakupie A pewnie kiedyś mi wyponi że go ubieralam w rajtuzki heheMoj Hubcio mial dziś debiut w rajtkach troche za duze ale jaki wniosek? Przeciez to jest mega wygodne dla mnie i dla niego pierniczyc wszystkie portki rajtki rzadza
Ja miałam z Canpola i jest w miarę ok. Większość dziewczyn miała właśnie ten albo Medela. Z Aventa chyba niewiele.
Dzięki dziewczynyJa miałam lovi i halasowal Marcelina przy nim zasypiałalubiła jak warczy ji hi hi
A jaka jest różnica w zakładaniu rajtek a spodni? Pytam z ciekawości. Moja rajtuzy miała chyba tylko 3 razy założone. Mi sie wydaje, że ona taka ściśnieta w nich była. Ja jak byłam mała nienawidziłam rajtuz i chyba chcę mojej córce tego oszczędzić.Moj Hubcio mial dziś debiut w rajtkach troche za duze ale jaki wniosek? Przeciez to jest mega wygodne dla mnie i dla niego pierniczyc wszystkie portki rajtki rzadza
Mam tak samo [emoji85] Oliwia tylko do sukienek rajstopki nosi.... Tez mam jakiś uraz[emoji28] . Do Filipa wogole rajstop nie mamA jaka jest różnica w zakładaniu rajtek a spodni? Pytam z ciekawości. Moja rajtuzy miała chyba tylko 3 razy założone. Mi sie wydaje, że ona taka ściśnieta w nich była. Ja jak byłam mała nienawidziłam rajtuz i chyba chcę mojej córce tego oszczędzić.
Też chciałam kp a już 7 miesięcy nie rozstaję się z laktatorem [emoji52] Życzę powodzenia i oby tak było jak piszesz.Dzięki dziewczyny
Czyli przy mojej "alergii" na wszelkie szumy i warki będę w razie W lecieć na ręcznym szczególnie że głównie chce KP a odciągnąć tylko na wyjścia i co któraś noc żeby porządnie się wyspać a karmienie zostawić tacie
Ja Alince tylko raz do sukienki ubrałam.Mam tak samo [emoji85] Oliwia tylko do sukienek rajstopki nosi.... Tez mam jakiś uraz[emoji28] . Do Filipa wogole rajstop nie mam