reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

@walczaca o szczescie moja Marcelina majac miesiąc zjadala 90-120 mając 2 miesiące 120-150 i zjadala WSZYSTKO co jej dawałam nie zostswiała ani kropelki .6-7 x na dobe
Różnice w dawkach sa zależy ile miałam sciagnietego swojego różnie dorabiałam mm .
I jesli dawałabym jej za każdym płaczem ( bo może rząda jeść ....) to chyba ze 20 kilo by wazyła :laugh2:
Teraz już wie ile chce i na kolacjie milo ze dam jej 180 ml zje 60 .....ale jak była mała to zjadła wszystko !!!!!
Dlatego dostawala co 3-4 h
To chyba podobnie jak nasza Amelka :-)) Ala ma umiar ale Amelka nadrabia za nią:p

reklama
reklama
Kochane my już po wizycie Marysia waży już 1940 g;) szalala podczas badania walczyła z sonda dr, przytylqm tylko 1,9 kg także tyle co mała z pomiarów mała jest starsza o 2 tyg, szyjkę mam nieregularna 1,5-2 cm kolejna wizyta za 3 tyg jeżeli się skróci bardziej to dr kładzie Nas do szpitala na obserwację:(jak to stwierdził oby wytrzymała do 25.11

Do góry