reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

@walczaca o szczescie moja Marcelina majac miesiąc zjadala 90-120 mając 2 miesiące 120-150 i zjadala WSZYSTKO co jej dawałam nie zostswiała ani kropelki .6-7 x na dobe
Różnice w dawkach sa zależy ile miałam sciagnietego swojego różnie dorabiałam mm .
I jesli dawałabym jej za każdym płaczem ( bo może rząda jeść ....) to chyba ze 20 kilo by wazyła :laugh2:
Teraz już wie ile chce i na kolacjie milo ze dam jej 180 ml zje 60 .....ale jak była mała to zjadła wszystko !!!!!
Dlatego dostawala co 3-4 h
To chyba podobnie jak nasza Amelka :-)) Ala ma umiar ale Amelka nadrabia za nią:p

reklama
reklama
Kochane my już po wizycie Marysia waży już 1940 g;) szalala podczas badania walczyła z sonda dr, przytylqm tylko 1,9 kg także tyle co mała z pomiarów mała jest starsza o 2 tyg, szyjkę mam nieregularna 1,5-2 cm kolejna wizyta za 3 tyg jeżeli się skróci bardziej to dr kładzie Nas do szpitala na obserwację:(jak to stwierdził oby wytrzymała do 25.11

Do góry