reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Juz po polowkowych wszystkie narzady zbudowane i dzialajace prawidlowo. Wiercipieta tak sie ulozyla ze nie mozna bylo od gory uwidocznic glowki. W jamie brzusznej uwidoczniono torbiel 1.5x1.6mm przeprasam za slownictwo ale hu.. wie co to moze byc albo dodatkowa nerka albo torbiel krezki albo wada drog zolciowych [emoji20] [emoji20] 31.10 kolejne badania zeby zobaczyc co sie z tym dzieje i czy wiadomo bedzie co to jest. moze byc tak ze do porodu nie bedzie zdjagnozowane. Pocieszajace jest to ze nie zagraza dziecku w tej chwili i ze nie uwidoczniono pecherzyka zolciowego z powodu ulozenia dziecka wiec moze sie okazac i oby tak bylo ze jest to wlasnie on
Nic sie nie przejmuj zeby nie byc tyle w niepewnosci mozesz powtórzyć połówkowe np . Jutro inne ułożenie dziecka moze wszystko wyjascic.

Dzięki, bo już myślałam że faktycznie taka beznadziejna jestem, że nawet pieluchy ubrać nie umiem. Przynajmniej przebieranie dziecka opanuję do perfekcji:-D.
Ja prebieranie też opanowałam do perfekcji jakies 10 razy dziennie ( ulewała) potem bylo mi dziwnie ze w 1 ubraniu cały dzień :laugh2:i przebierałam po obiedzie:)
My mamy pipke i przez 9 m jeszcze nam sie nie udało nasikac za niego ....ale kupa po plecach nam płyneła:laugh2:

reklama
Ludzie są okropni. Nie przejmuj się tym w ogóle. Wygoda to przejście na mm. Bo nie mam pojęcia gdzie tu jest wygodne życie, wstając 2 razy w nocy do laktatora, ściągnąć mleko, umyć laktator, zaraz dziewczynki się budzą na pewno, przewiń, nakarm i za 3 h powtórka i człowiek w ciągu diabjak zombie chodzi. Przynajmniej ja tak mam. A te moje laktatory to już powoli tempa nie wytrzymują i coś psuć się zaczynaja wiec jak jeszcze mi się zatnie w nocy to już w ogóle masakra. ‍♀️

w takiej sytuacji to najlepiej sprawdzi się podwójny elektryczny laktator z Medeli i mają też fajny sterylizator który ułatwi nam umycie sprzetu:)

Do góry