adunnnia90
Fanka BB :)
One sa tak zrobione ze z boku jak sie pociągnie to sam szew odchodziMoze glupi pomysl ale jakby je przeciac z boku przy sciaganiu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
One sa tak zrobione ze z boku jak sie pociągnie to sam szew odchodziMoze glupi pomysl ale jakby je przeciac z boku przy sciaganiu?
Czemu ?Ja bym grzybów w ciąży nie ruszyła .
Chcem ale lepiej miec jakby tata mial zostac samGosia a nie chcesz karmić piersią?
Wglebialam się w ten temat jak w ciąży była jeszcze moja koleżanka można jeść grzyby w ciąży i ponoć mają bardzo dużo jakiś tam mikroelementów dobrych coś takiegoCzemu ?
Boze nie moze byc latwo? Kochana na pewno wszystko bedzie dobrze.Juz po polowkowych wszystkie narzady zbudowane i dzialajace prawidlowo. Wiercipieta tak sie ulozyla ze nie mozna bylo od gory uwidocznic glowki. W jamie brzusznej uwidoczniono torbiel 1.5x1.6mm przeprasam za slownictwo ale hu.. wie co to moze byc albo dodatkowa nerka albo torbiel krezki albo wada drog zolciowych [emoji20] [emoji20] 31.10 kolejne badania zeby zobaczyc co sie z tym dzieje i czy wiadomo bedzie co to jest. moze byc tak ze do porodu nie bedzie zdjagnozowane. Pocieszajace jest to ze nie zagraza dziecku w tej chwili i ze nie uwidoczniono pecherzyka zolciowego z powodu ulozenia dziecka wiec moze sie okazac i oby tak bylo ze jest to wlasnie on
Nobwlasnie tez o rym czytalam wiec dlatego zdecydowaam sie zjescWglebialam się w ten temat jak w ciąży była jeszcze moja koleżanka można jeść grzyby w ciąży i ponoć mają bardzo dużo jakiś tam mikroelementów dobrych coś takiego
Ja daję do syta. A jak wywnioskowalas że za dużo waży?Mam pytanie do mam karmiących mm dajecie tyle ile dziec chce? Patrzycie na przyrosty? Ja kp i dokarmiam trochę mm, ostatnio przyrosty ponad górna granice normy, po konsultacji z doradcą laktacyjnym podjęłam próbę niewielkiego ograniczenia mm co skończylo się wrzątkiem małej, zastanawam się czy tego nie zostawić jak jest.
Od 2 tyg dodaje mm bo przyrosty były niezadawalajacych na samym kp, teraz bardzo ładnie skoczylo ( sama ważę w domu co tydzien w podobnych warunkach, przed jedzeniem i po kupce), policzyłam dobowy przyrost i konsultowalam się z doradcą. Karmisz tylko mm czy mieszanie?Ja daję do syta. A jak wywnioskowalas że za dużo waży?