reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A butle dajesz o regularnyvh godzinach czy różnie? Moje są na moim mleku z butli. Do tej pory jadły co 3 godziny, czasami krzyk był nawet co 2 godziny a teraz zdarza się że nie jedzą nawet 4.
Staram się dawać cały czas o tej samej godzinie. Ale czasami jak śpi to przesuwa się to np o godzinę. Daje zawsze o 8, 11, 14, 17 i później wieczorem kolo 21. W nocy jak się obudzi to też. A corcie masz przepiekne :)

Staram się dawać cały czas o tej samej godzinie. Ale czasami jak śpi to przesuwa się to np o godzinę. Daje zawsze o 8, 11, 14, 17 i później wieczorem kolo 21. W nocy jak się obudzi to też. A corcie masz przepiekne
A jak butla z 8 przesunie się o godzinę to później 11 też przeżywasz czy nie?
Ja właśnie próbuje jakiś system dnia im narzucić:-D

4 i 10 dni takze dopiero zaczynamy nasza przygode
Aga ona moze byc za mala i dlatego pluje. Ja bym dala sobie spokoj na 2tyg, wrocila tylko do mleka i wtedy sprobowala znowu. 4miesiace to jednak bardzo wczesnie i moze po prostu nie byc gotowa. Moze byc tak, ze za te 2tyg czy miesiac bedzie wcinac az milo bedzie patrzec. Serio, nie ma sie co spieszyc [emoji846]

4 i 10 dni takze dopiero zaczynamy nasza przygode
My zaczełysmy 4+2 wtedy jadła łyzeczke potem 3 łyzeczki . Jadła to duzo powiedziane bo to nowa konsystencjia nowe podanie i nowy smak wiec sie uczyła . Po 2 tyg jadła 40 ml po miesiącu wcinała 200 ( zdecydowanie woli gotowane niż słoiczki)

reklama
Aga ona moze byc za mala i dlatego pluje. Ja bym dala sobie spokoj na 2tyg, wrocila tylko do mleka i wtedy sprobowala znowu. 4miesiace to jednak bardzo wczesnie i moze po prostu nie byc gotowa. Moze byc tak, ze za te 2tyg czy miesiac bedzie wcinac az milo bedzie patrzec. Serio, nie ma sie co spieszyc [emoji846]
Też tak tłumacze mojej przeżywającej mamie ktôra mówi a ucz smaków, a bo będzie niejadek itd. Ty jak miałaś 2mce to biszkopty maczane w herbacie jadłaś takie wywody mojej kochanej mamusi. Włosów z głowy nie rwe z tego powodu że nie chce, teraz tak robie przerwe.

Do góry