reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A butle dajesz o regularnyvh godzinach czy różnie? Moje są na moim mleku z butli. Do tej pory jadły co 3 godziny, czasami krzyk był nawet co 2 godziny a teraz zdarza się że nie jedzą nawet 4.
Staram się dawać cały czas o tej samej godzinie. Ale czasami jak śpi to przesuwa się to np o godzinę. Daje zawsze o 8, 11, 14, 17 i później wieczorem kolo 21. W nocy jak się obudzi to też. A corcie masz przepiekne :)

Staram się dawać cały czas o tej samej godzinie. Ale czasami jak śpi to przesuwa się to np o godzinę. Daje zawsze o 8, 11, 14, 17 i później wieczorem kolo 21. W nocy jak się obudzi to też. A corcie masz przepiekne
A jak butla z 8 przesunie się o godzinę to później 11 też przeżywasz czy nie?
Ja właśnie próbuje jakiś system dnia im narzucić:-D

4 i 10 dni takze dopiero zaczynamy nasza przygode
Aga ona moze byc za mala i dlatego pluje. Ja bym dala sobie spokoj na 2tyg, wrocila tylko do mleka i wtedy sprobowala znowu. 4miesiace to jednak bardzo wczesnie i moze po prostu nie byc gotowa. Moze byc tak, ze za te 2tyg czy miesiac bedzie wcinac az milo bedzie patrzec. Serio, nie ma sie co spieszyc [emoji846]

4 i 10 dni takze dopiero zaczynamy nasza przygode
My zaczełysmy 4+2 wtedy jadła łyzeczke potem 3 łyzeczki . Jadła to duzo powiedziane bo to nowa konsystencjia nowe podanie i nowy smak wiec sie uczyła . Po 2 tyg jadła 40 ml po miesiącu wcinała 200 ( zdecydowanie woli gotowane niż słoiczki)

reklama
Aga ona moze byc za mala i dlatego pluje. Ja bym dala sobie spokoj na 2tyg, wrocila tylko do mleka i wtedy sprobowala znowu. 4miesiace to jednak bardzo wczesnie i moze po prostu nie byc gotowa. Moze byc tak, ze za te 2tyg czy miesiac bedzie wcinac az milo bedzie patrzec. Serio, nie ma sie co spieszyc [emoji846]
Też tak tłumacze mojej przeżywającej mamie ktôra mówi a ucz smaków, a bo będzie niejadek itd. Ty jak miałaś 2mce to biszkopty maczane w herbacie jadłaś takie wywody mojej kochanej mamusi. Włosów z głowy nie rwe z tego powodu że nie chce, teraz tak robie przerwe.

Do góry