adunnnia90
Fanka BB :)
Hihi co Ty nie powiesz [emoji85] poczekaj az beda mialy 9 miesięcy wtedy to dopiero brak czasu [emoji33] [emoji23]No doba mi się bardzo krótka zrobiła;-P
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hihi co Ty nie powiesz [emoji85] poczekaj az beda mialy 9 miesięcy wtedy to dopiero brak czasu [emoji33] [emoji23]No doba mi się bardzo krótka zrobiła;-P
Kochana nie strasz mnie... uczymy się sami zasypiać. Ja siedzę na dole i płacze. Moje dzieci marudza w lozeczkach a tata pilnuje drzwi abym nie weszła:-/Hihi co Ty nie powiesz [emoji85] poczekaj az beda mialy 9 miesięcy wtedy to dopiero brak czasu [emoji33] [emoji23] Zobacz załącznik 899391
Kochana jeslu nie płaczą tylko marudza to mąż dobrze robi. Parę takich wieczorów i zobaczysz jaka to będzie wygoda. Wieczory wasze [emoji8]Kochana nie strasz mnie... uczymy się sami zasypiać. Ja siedzę na dole i płacze. Moje dzieci marudza w lozeczkach a tata pilnuje drzwi abym nie weszła:-/
One tak marudzą, nie jest to płacz ale niania świeci się na czerwono przez kilka sekund, dla mnie to wyznacznik pędzić do nich. Płacze ja na dole z laktatoremKochana jeslu nie płaczą tylko marudza to mąż dobrze robi. Parę takich wieczorów i zobaczysz jaka to będzie wygoda. Wieczory wasze [emoji8]
Ja polecam poczekac so tego etapu [emoji23]Hihi co Ty nie powiesz [emoji85] poczekaj az beda mialy 9 miesięcy wtedy to dopiero brak czasu [emoji33] [emoji23] Zobacz załącznik 899391
Jesli placza to ja bym poszla, sa za malutkie zeby zrozumiec. Jesli tylko marudza to spoko i zaplusuje w przyszlosci.Kochana nie strasz mnie... uczymy się sami zasypiać. Ja siedzę na dole i płacze. Moje dzieci marudza w lozeczkach a tata pilnuje drzwi abym nie weszła:-/
Nie zasnę dziś przez WasJa polecam poczekac so tego etapu [emoji23]
Jazda bez trzymanki doslownie i w przenosni [emoji13]
Zobacz załącznik 899396
Nie no to takie marudzenie, chwila i później dłuższa przerwa ciszy. A teraz już od 30 minut cisza zupełnaJesli placza to ja bym poszla, sa za malutkie zeby zrozumiec. Jesli tylko marudza to spoko i zaplusuje w przyszlosci.
Omg[emoji85] [emoji87] [emoji33] [emoji23]Ja polecam poczekac so tego etapu [emoji23]
Jazda bez trzymanki doslownie i w przenosni [emoji13]
Zobacz załącznik 899396