reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny Jaś przyszedł na świat w niedzielę z wagą 4100g i wzrostem 60 cm☺. Poród trudny zakończony cesarką (można powiedzieć że wywalczoną bo ***** dr nie chciała się zgodzić). Najważniejsze że synek zdrowy i najpiękniejszy na świecie:biggrin2:.
To teraz proszę o wszelkie rady jak okiełznać ten ból rany, chodzić w pozycji pionowej i sprawić by blizna się ładnie goiła:D.
@Barburka gratulacje:biggrin2:.
Kawał chlopa . Gratuluję!
Im wiecej sie będziesz ruszać tym szybciej dojdziesz do siebie ( po tygodniu będziesz jak nowa )

reklama
Dziewczyny Jaś przyszedł na świat w niedzielę z wagą 4100g i wzrostem 60 cm[emoji5]. Poród trudny zakończony cesarką (można powiedzieć że wywalczoną bo ***** dr nie chciała się zgodzić). Najważniejsze że synek zdrowy i najpiękniejszy na świecie:biggrin2:.
To teraz proszę o wszelkie rady jak okiełznać ten ból rany, chodzić w pozycji pionowej i sprawić by blizna się ładnie goiła:D.
Super! Duzy z niego facet [emoji4][emoji4]
Cale szczescie ze wszystko sie dobrze skonczylo [emoji173][emoji173]

Dziewczyny Jaś przyszedł na świat w niedzielę z wagą 4100g i wzrostem 60 cm☺. Poród trudny zakończony cesarką (można powiedzieć że wywalczoną bo ***** dr nie chciała się zgodzić). Najważniejsze że synek zdrowy i najpiękniejszy na świecie:biggrin2:.
Gratulacje❤❤❤
Ja mialam co 6 godzin podawane leki wiec bolu nie bylo ale wzielam do serca to co dziewczyny pisaly zeby sie duzo ruszac. Poki co to na razie blizne psikaj octaniseptem i wietrz ja. Ja gdzies 2 tygodnie w tych majtkach siateczkowych lazilam

Gratulacje, duzo zdrowka, niech Jas bedzie grzeczny :)

Jak dla mnie najlepszym sposobem na szybkie dojscie do siebie byla opieka nad dzieckiem. Jak trzeba sie Nim zająć to czlowiek wstaje mimo bolu. Musisz chodzic/ruszac sie, zeby zrosty sie nie porobily. Blizne traktowalam octeniseptem, troche wietrzylam, nie zakladalam nic obcislego i ladnie sie zagoila.

Dziewczyny Jaś przyszedł na świat w niedzielę z wagą 4100g i wzrostem 60 cm[emoji5]. Poród trudny zakończony cesarką (można powiedzieć że wywalczoną bo ***** dr nie chciała się zgodzić). Najważniejsze że synek zdrowy i najpiękniejszy na świecie:biggrin2:.

Gratuluje!! Jak najwiecej chodzić. Wtedy przestanie bolec. Przynajmniej u mnie tak było. Coś tam ciągnęło, ale jak ściągnęli szwy to był luks już. W ogóle [emoji6]wietrzyć bliznę to na pewno. Ja sama codziennie octeniseptem przemywałam [emoji6]

Ale tu się dzieję. Gratuluję. Iskra_82 i Barburka. Witamy w gronie najszczesliwszych kobiet świata:-))
Dziewczyny ja Was podziwiam. Jak Wy przy dzieciaczkach macie jeszcze czas na forum? Ja jak wchodzę to zawsze mam ponad 300 stron i nie jestem w stanie ich nadrobić:-/

Ale tu się dzieję. Gratuluję. Iskra_82 i Barburka. Witamy w gronie najszczesliwszych kobiet świata:-))
Dziewczyny ja Was podziwiam. Jak Wy przy dzieciaczkach macie jeszcze czas na forum? Ja jak wchodzę to zawsze mam ponad 300 stron i nie jestem w stanie ich nadrobić:-/
Haha.
Uzależnienie.
Haha.

Dziewczyny, o północy odeszły mi wody, pojechałam do szpitala i juz na świecie jest Mała Anastazja :wink: 3kg i 51 cm ;) straciłam mnóstwo krwi, było lyzeczkowanie i bedzie kontrolna morfologia. Pod koniec błagałam o nacięcie krocza. :mad::( Urodziłam o 7.46.
Gratuluje [emoji7][emoji7][emoji7] Anastazjo witamy na swiecie piekna ksiezniczke [emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Kochana gratuluje Jasiu witaj na swiecie [emoji7][emoji7]

Do góry