reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A Hubcio jak ma 25 dni to przez dzien spal tylko przez 3 dni a tak to masakra. Spien tylko na spacerze i tyle a tak to krzycze w nieboglosy

Ostatnia edycja:
@RedHotChiliPepper28 a czy mogłabyś udostępnić taką listę co i kiedy i ile kosztuje, co warto i co trzeba?:rolleyes::oops::yes:

Tak dobrze jak "ktoś " tylko lepiej by ten ktoś był lekarzem . Ja jestem zdania ze warto szczepic na wszystko ( a jeżeli trzeba z czegoś zrezygnować z powodów finansowanych z Pediatra o tym porozmawiać)
Tu finsnsowo łatwiej to ogarnąć
Bo
6w1 refundowane
Pneumokoki refundowane
Meningokoki C refundowane
Meeningokoki B 100€ x3
Rotawirus 80€ x3
Z ciekawości zobaczyła bym ta liste położnej- wstawisz ?

To nie taka lista lista tylko luźne moje notatki ze szkoły rodzenia :-) u Nas faktycznie wszystko spływa na barki rodziców, nie ma żadnych jasnych informacji, wytycznych itd, trzeba zaufać sobie, ew. osobie która coś doradzi, a nie łudźmy się ile ludzi (lekarzy, położnych, koleżanek, rodziny itd) tyle opinii :-)

Mams mogla na spokojnie zjesc obiad i wypic kawe:)
Najlepsze ze przed porodem mialam plan ze jak Hubek sie urodzi to se jeszcze pozaprawiam bo przeciez dziecko takie tylko je, zalatwia sie i spi:laugh2:
Jestesmy oboje z mezem i jak uda nam.sie o 11 umyc, ubrac sie i zjesc sniadanie to jest dobrze bo srednio od 7 juz jest "wojna" w donu bo maly tak płacze
Toż to aniołeczek:)
Coś Ty nas tu Misis ściemniasz:p

Wlasnie jutro mamy plan sprobowac. Teraz jestem po spacerze i spi.na tarasie tylko jak zaczynamy spacer to na poczatku jest orkiestra, trzeba mu mleczka zapodac a potem najczesciej przespi cala droge choc to tez nie zawsze

Zośka jest wyznania, ze wózek musi jechać i na tarasie stać nie może. A próbowałaś dać coś innego jak espumisan? Np. Sabsimplex lub boboticforte? Mojej Zosię Sabsimplex nie pomagał wiec zmieniłam na espumisan i coś daje. A próbowałaś suszarkę lub szumisia? Suszarkę oczywiście z innego pomieszczenia. Szum uspokaja, nie wierzyłam a działało. Za to szumis nie ma racji bytu. A jak kasujesz brzuszek to gazy odchodzą?

reklama
Do góry