jasani
Fanka BB :)
Piękny brzusio, jak ja tęsknie za moim
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękny brzusio, jak ja tęsknie za moim
Piękny brzuchol:-)
Ty grubasie
Kochana na rozbujanie 7-5-3 lub 5-3-2 a jak już masz to do oproznienia piersi, tak mi radziła doradczyni laktacyjnaDziewczyny ściągające pokarm ( ludek, Gosia ktoś jeszcze? ) cały czas sciaganie pokarm jakimś systemem czy teraz już poprostu wg potrzeb??
Jestesmy w pokoju trzyosobiwym. Na poczatku bylysmy tylko 2 co mamy jutro cesarki, teraz jest jeszcze z nami trzecia pani i maluszek po porodzie naturalnym. Warunki mieszkaniowe bardzo fajne. Mamy swoja toalete. Rano tylko przyszlam to od razu ktg, potem wywiad lekarski, potem poszlam na sale, usg, pobrali krew, oddalam mocz do takiego malutkiego pojemnika co se cylnąć nie moglam i wizyta u anestezjologa. Wszyscy bardzo uprzejmi i tyle wiem na obecna chwileAle brzusio
A jak warunki na Wys? Ile Was w sali?
Tuż po porodzie i przejściach w szpitalu też byłam pewna że zbyt szybko nie wrócę!Ale wszystko zostało zapomniane zostały tylko miłe wspomnienia ,nawet jak dziś byłam w szpitalu łezka się krecila bo tu się spełniło moje największe marzenie.Ja chcę poczekać nawet ten rok od porodu, ale nie dlatego, że lekarze tak mówią a dlatego, że mój organizm musi odpocząć. Miałam tez cięzki poród, więc przy nastpnej ciąży bedę rozważać na pewno cc. Poza tym dwoje malutkich dzieci w domu, gdzie jedno i drugie potrzebuje sporo uwagi. Popatrz na Lindę (Peugeotkę) ona ledwo daje radę z dwójka maluchów. Więc przemyśl wszystkie za i przeciw.
Ja ściągam i też daje cyca.W nocy budzik nastawiam bo mój synuś już przesypia prawie całe noce,o 2 ściągam jak się obudzi daje to co ściągnę i rano znów ściągam bo mały śpi a piersi eksploduja na dniu różnie..teraz czekam aż się obudzi i dam cycusia.Dziewczyny ściągające pokarm ( ludek, Gosia ktoś jeszcze? ) cały czas sciaganie pokarm jakimś systemem czy teraz już poprostu wg potrzeb??
My też jak corcia skończy roczek bedziemy otwarci na rodzeństwo. Ja chyba słaba jestem ale z 4-miesieczna córeczką ledwo żyję cały czas śpiąca, a co dopiero znowu być w ciąży [emoji12]Ja chcę poczekać nawet ten rok od porodu, ale nie dlatego, że lekarze tak mówią a dlatego, że mój organizm musi odpocząć. Miałam tez cięzki poród, więc przy nastpnej ciąży bedę rozważać na pewno cc. Poza tym dwoje malutkich dzieci w domu, gdzie jedno i drugie potrzebuje sporo uwagi. Popatrz na Lindę (Peugeotkę) ona ledwo daje radę z dwójka maluchów. Więc przemyśl wszystkie za i przeciw.