reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
My ciotki już od 7.40 w szpitalu:) badania porobione, po poludniu jeszcze konsultacja z anestezjologiem. Cesarki sa na jutro planowane dwie i zaczynamy z,samego rana bo od 7.30 tylko pozniej sie dowiem ktora ide. I powiem Wan ze oni powariowali bo przeciez ja kolo 10 wstaje dopiero:)
Świetnie, ale to zleciało [emoji33] jutro już będziesz tulic Hubcia [emoji7] [emoji173] [emoji8]

gdzieś tu odbiło mi się o oczy ze którąś ( chyba Adunia) przed szczepieniem robiła mocz i krew malenstw... mocz to są takie pampki i do labu to sie niesie? krew gdzie takiemu maluchówi?

Ja przed każdym szczepieniem robię morfologię i CRP . Mam laboratorium przy szpitalu i do trzeciego miesiąca chodziłam na neonatologie do położnej która jej pobierała z paluszka a po trzecim miesiącu chodzę już do labo do pielęgniarki . Nie ubieram nigdy za ładnie bo krew lubi psikac na każda stronę . Mocz robiłam raz jak miała wirusa i w woreczkach poległam wiec dałam butle ściągnęłam pampera i łapałam do pojemniczka [emoji6]

W jakiej klinice jesteś ?
To tak zapobiegawczo ..... kiedyś się tak mowiło.Nikt nie ma prawa decydować za Ciebie to Twoja macica i Twoj wybór .
Moj lekarz od in vitro ma o 3 miesiace starszego od Marceliny i teraz pisze Ewa wracaj do kliniki bo moja żona w ciazy 16 tc Marcelina pewnie chciała by brata ;). Jego Syn bedzie miał niedlugo rok a ona jest w 16 tc ( zaszła karmiac piersia i karmi dalej )
Ja jestem z Fr.
Będę dzwonić i to już niedługo nie ma opcji nikt mi nigdy o tym nie mowil,A ta pani w sekretariacie też lekarzem nie jest i jakoś ginekolog też nic nie zabranoala jak jej o tym wspominałam tylko życzyła powodzenia.

My ciotki już od 7.40 w szpitalu:) badania porobione, po poludniu jeszcze konsultacja z anestezjologiem. Cesarki sa na jutro planowane dwie i zaczynamy z,samego rana bo od 7.30 tylko pozniej sie dowiem ktora ide. I powiem Wan ze oni powariowali bo przeciez ja kolo 10 wstaje dopiero:)

No to musisz się dzisiaj wyspać na zapas:) Dawaj jeszcze zdjęcie brzucha dzień przed:)
Powodzenia jutro:)

Ja mimo, że rodziłam naturalnie to też lekarz kazał mi odczekać rok. I jeszcze miałam pogadankę o antykoncepcji.... jakby to było potrzebne. 8 lat starań i nic a teraz on mi każe tabletki albo gumki stosować...rozśmieszyło mnie to.
Nom mi też proponowali ale to lekarze z ich punktu widzenia medycznego te kilka miesięcy trzeba odczekać wiadomo,ale ja nie chce czekać zbyt długo od stycznia chce działać tzn działamy już od dziś może się uda zaliczyć wpadkę wszędzie mówili że kobieta tuż po porodzie jest najbardziej plodna

Nom mi też proponowali ale to lekarze z ich punktu widzenia medycznego te kilka miesięcy trzeba odczekać wiadomo,ale ja nie chce czekać zbyt długo od stycznia chce działać tzn działamy już od dziś może się uda zaliczyć wpadkę wszędzie mówili że kobieta tuż po porodzie jest najbardziej plodna
Ja chcę poczekać nawet ten rok od porodu, ale nie dlatego, że lekarze tak mówią a dlatego, że mój organizm musi odpocząć. Miałam tez cięzki poród, więc przy nastpnej ciąży bedę rozważać na pewno cc. Poza tym dwoje malutkich dzieci w domu, gdzie jedno i drugie potrzebuje sporo uwagi. Popatrz na Lindę (Peugeotkę) ona ledwo daje radę z dwójka maluchów. Więc przemyśl wszystkie za i przeciw.

reklama

Załączniki

• 201808161532181000.jpg
    201808161532181000.jpg
    636,8 KB · Wyświetleń: 96
Do góry