misis188
Fanka BB :)
CholeroArbuza nie wolno jeść w czasie kp!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
bo sok kapie na głowę dziecka i się lepi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CholeroArbuza nie wolno jeść w czasie kp!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
bo sok kapie na głowę dziecka i się lepi
Ja jem wszystko oprócz cytrusów jakoś tak ... Ale możnaKobity karmiace mam pytanie. Jak to jest z owocami? Mozns jesc? Bo rodze za tydzień a kochan sliwki, arbuzy
Kiedyś gdzieś czytałam że nie można za wcześnie jej dziecku uruchamiać i właśnie nie wiem czy to prawda,a mam właśnie taka z projektorem:-)@walczaca o szczescie czemu pytasz od kiedy karuzela ? Dla mnie nie ma daty poczatkowej .... włacz kiedy chcesz .
Taki mały berbec raczej srednio zainteresowany bedzie ale moze Ciebie uspokoi .Marcelina miała lampeczke z projektorem chicho @adunnnia90 mnie namowiła i szumisia bardzo lubiła do tej pory go lubi A karuzene mamy w łozeczku gdzie spi po obiedzie - srednio ja interesuje .
Kiedyś gdzieś czytałam że nie można za wcześnie jej dziecku uruchamiać i właśnie nie wiem czy to prawda,a mam właśnie taka z projektorem:-)
Nie wiem kto prowadził na ten temat badania i jak ....i co ona niby źle robi ?Moze kreci jej sie w glowie jak na nia patrzy ? Hi ....Kiedyś gdzieś czytałam że nie można za wcześnie jej dziecku uruchamiać i właśnie nie wiem czy to prawda,a mam właśnie taka z projektorem:-)
Tylko takie małe to prawie nie widzi ....Nam na szkole rodzenia mówili, że dla maluszka wszystko jest nowe i ciekawe, nawet cienie i plama na ścianie. I żeby nie wprowadzać za szybko dodatkowych bodźców, bo dziecko nadmiaru nie przetworzy i będzie niespokojne.
Nie wiem kto prowadził na ten temat badania i jak ....i co ona niby źle robi ?Moze kreci jej sie w glowie jak na nia patrzy ? Hi ....
Dla mnie nie prawda ale moge sie mylić. Projektor uzywamy od urodzenia skutków ubocznych nie zauwazyłam. Szumis za to mial skutki uboczne ...... strasznie denerwował tate
Ja nie Gosia ale ja wszystko z temp pokojowej .@gooossia17 a mleko podajesz swoje w pokojowej temp czy podgrzewasz jak np sciagniesz i podajesz za 30-60 minut??