gooossia17
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy bankowalyscie krew pepowinowa? jakoś sceptycznie jestem do tego nastawiona... co myślicie? koszty sa dosyc poważne...
a ja sobie płacze... są takie cudowne!! Cieszę się, że już jesteście razem ! ❤ najpiękniejsze chwilę przed WamiKocham nad życie!Zobacz załącznik 881540
Kochana jeszcze raz ogramne gratulacje! Dziewczyny są cudowne [emoji7] [emoji7] [emoji173] [emoji173] [emoji8] [emoji8]Kocham nad życie!Zobacz załącznik 881540
Gratulacje Az sie wzruszylam. Dziewczyny sa piekne waga i wzrost suuuper, beda wysokie Szybkiego powrotu do formy.Kocham nad życie!Zobacz załącznik 881540
Pani na szkole rodzenia obiecywała niemal gruszki na wierzbie, ale po rozmowie z moją koleżanką rezydentką, i jej konsultacji z 3 pediatrami stwierdziłyśmy, że nie ma sensu.Czy bankowalyscie krew pepowinowa? jakoś sceptycznie jestem do tego nastawiona... co myślicie? koszty sa dosyc poważne...
My nie bankowalismy chcieliśmy oddać krew do banku państwowego dla kogoś ( tylko wtedy ma to sens) ale że porod był na gwałt to nie wzieli krwi .Tak, na szkole rodzenia mówią o tym bardzo przekonująco.
gratuluje śliczności niech sie zdrowo chowająKocham nad życie!Zobacz załącznik 881540