reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kochana dziękuję aj wrażliwa się robię na koniec. Wczoraj płakałam jak M smsa napisał dziś też się wzruszyłam jak Twój post przeczytałam :-*
No spałam chyba z półtorej godziny w sumie. Nasze dziewczynki już są idealne i cudnie się spisują. Od wczoraj mamy regularne skurcze, troszkę bolą ale wszyscy mówią że dla nich to dobrze bo się przygotowywują do wyjścia:-)
Jak tylko się ogarniemy będę dawać Wam znać. Raty... Ale to są dziwne emocje :p
Tak bardzo nie mogę się doczekać i boję się:-D
Kciuki! Dziś wielki dzień ! [emoji8] [emoji8]

reklama
@walczaca o szczescie wiedziałam, że Ci się uda. Teraz czekam już tylko na @dżoasia ;). Co do płaczu to i po porodzie Ci się zdarzy i mówie o tym z radości i szczęścia bo ten z bezsilności to normalka :p. Mój M wczoraj przychodzi ja zaryczana on co tak płaczesz (Marcelina spała w tini ja w nią wpatrzona) bo ona taka ładna i spokojna jak spi :p haha. Kurtyna :rofl2:

@walczaca o szczescie wiedziałam, że Ci się uda. Teraz czekam już tylko na @dżoasia ;). Co do płaczu to i po porodzie Ci się zdarzy i mówie o tym z radości i szczęścia bo ten z bezsilności to normalka :p. Mój M wczoraj przychodzi ja zaryczana on co tak płaczesz (Marcelina spała w tini ja w nią wpatrzona) bo ona taka ładna i spokojna jak spi [emoji14] haha. Kurtyna :rofl2:
O haha mistrzostwo!! [emoji173] ja też czekam jeszcze na kilka dziewczyn;-)

@walczaca o szczescie wiedziałam, że Ci się uda. Teraz czekam już tylko na @dżoasia ;). Co do płaczu to i po porodzie Ci się zdarzy i mówie o tym z radości i szczęścia bo ten z bezsilności to normalka :p. Mój M wczoraj przychodzi ja zaryczana on co tak płaczesz (Marcelina spała w tini ja w nią wpatrzona) bo ona taka ładna i spokojna jak spi :p haha. Kurtyna :rofl2:
Jak nie drzwiami to oknem, ale tu przyleze :D buziolki dla was, bo "widze" tu same znajome twarze:D

reklama
Do góry