reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kochana dziękuję aj wrażliwa się robię na koniec. Wczoraj płakałam jak M smsa napisał dziś też się wzruszyłam jak Twój post przeczytałam :-*
No spałam chyba z półtorej godziny w sumie. Nasze dziewczynki już są idealne i cudnie się spisują. Od wczoraj mamy regularne skurcze, troszkę bolą ale wszyscy mówią że dla nich to dobrze bo się przygotowywują do wyjścia:-)
Jak tylko się ogarniemy będę dawać Wam znać. Raty... Ale to są dziwne emocje :p
Tak bardzo nie mogę się doczekać i boję się:-D
Kciuki! Dziś wielki dzień ! [emoji8] [emoji8]

reklama
@walczaca o szczescie wiedziałam, że Ci się uda. Teraz czekam już tylko na @dżoasia ;). Co do płaczu to i po porodzie Ci się zdarzy i mówie o tym z radości i szczęścia bo ten z bezsilności to normalka :p. Mój M wczoraj przychodzi ja zaryczana on co tak płaczesz (Marcelina spała w tini ja w nią wpatrzona) bo ona taka ładna i spokojna jak spi :p haha. Kurtyna :rofl2:

@walczaca o szczescie wiedziałam, że Ci się uda. Teraz czekam już tylko na @dżoasia ;). Co do płaczu to i po porodzie Ci się zdarzy i mówie o tym z radości i szczęścia bo ten z bezsilności to normalka :p. Mój M wczoraj przychodzi ja zaryczana on co tak płaczesz (Marcelina spała w tini ja w nią wpatrzona) bo ona taka ładna i spokojna jak spi [emoji14] haha. Kurtyna :rofl2:
O haha mistrzostwo!! [emoji173] ja też czekam jeszcze na kilka dziewczyn;-)

@walczaca o szczescie wiedziałam, że Ci się uda. Teraz czekam już tylko na @dżoasia ;). Co do płaczu to i po porodzie Ci się zdarzy i mówie o tym z radości i szczęścia bo ten z bezsilności to normalka :p. Mój M wczoraj przychodzi ja zaryczana on co tak płaczesz (Marcelina spała w tini ja w nią wpatrzona) bo ona taka ładna i spokojna jak spi :p haha. Kurtyna :rofl2:
Jak nie drzwiami to oknem, ale tu przyleze :D buziolki dla was, bo "widze" tu same znajome twarze:D

reklama
Do góry