no zdecydowanie tak musi być !No właśnie, właśnie - jeszcze tylko troche ponad tydzień do porodu, a żadnych oznak, wszystko szczelnie zamknięte . Ale już ustalone, że ja urodzę później, @zylwia chwilę wcześniej i spotkamy się w szpitalu, żeby nasze dzieci mogły się poznać
reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Życzę Wam całym sercem :-)Hihi mówisz że naturals mi się trafi? [emoji7]
@walczaca o szczescie pewnie kochana spać nie mogłaś? Dopiero niedawno cieszyłas się, że się udało potem czytaliśmy o Twoich naprawdę ciężkich początkach ciąży, które prawie trwały do końca A już dziś zobaczysz swoje dwie silne księżniczki ❤ czas leci nieubłaganie ,ciesz się swoimi malenstwami❤
Trzymamy za Was kciuki !
Oczywiście czekamy na zdjęcia! ❤❤
Trzymamy za Was kciuki !
Oczywiście czekamy na zdjęcia! ❤❤
Oczekiwanie2017
@walczaca o szczescie , dzis Wasz wielki dzień. Powodzenia. Myślami jestem z Tobą.
ludek
Jakie ma piękne włoski [emoji4]My byliśmy dzisiaj u lekarza i Bianka rośnie jak na drożdżach. Waży 4970 g. Rozwija się prawidłowo Cały czas uśmiechała się do lekarza co tatusiowi nie za bardzo się podobało...
Zobacz załącznik 881037
ludek
Piękny wynik [emoji7] [emoji106] [emoji64] [emoji64]No to chyba moje córki idą na rekord... 37 tc waga wg usg 3500 Alicja i 3100 Amelia [emoji173][emoji173][emoji173]
Czy to możliwe??
walczaca o szczescie
Kochana dziękuję aj wrażliwa się robię na koniec. Wczoraj płakałam jak M smsa napisał dziś też się wzruszyłam jak Twój post przeczytałam :-*@walczaca o szczescie pewnie kochana spać nie mogłaś? Dopiero niedawno cieszyłas się, że się udało potem czytaliśmy o Twoich naprawdę ciężkich początkach ciąży, które prawie trwały do końca A już dziś zobaczysz swoje dwie silne księżniczki [emoji173] czas leci nieubłaganie ,ciesz się swoimi malenstwami[emoji173]
Trzymamy za Was kciuki ! [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Oczywiście czekamy na zdjęcia! [emoji173][emoji173]
No spałam chyba z półtorej godziny w sumie. Nasze dziewczynki już są idealne i cudnie się spisują. Od wczoraj mamy regularne skurcze, troszkę bolą ale wszyscy mówią że dla nich to dobrze bo się przygotowywują do wyjścia:-)
Jak tylko się ogarniemy będę dawać Wam znać. Raty... Ale to są dziwne emocje
Tak bardzo nie mogę się doczekać i boję się
walczaca o szczescie
Dziękuję:-* a tak niedawno jadłyśmy lody :-)) aj zaraz Wy też:-)@walczaca o szczescie , dzis Wasz wielki dzień. Powodzenia. Myślami jestem z Tobą.
Ja ostatnio płakałam na komedii to wiesz w ogóle często płaczeKochana dziękuję aj wrażliwa się robię na koniec. Wczoraj płakałam jak M smsa napisał dziś też się wzruszyłam jak Twój post przeczytałam :-*
No spałam chyba z półtorej godziny w sumie. Nasze dziewczynki już są idealne i cudnie się spisują. Od wczoraj mamy regularne skurcze, troszkę bolą ale wszyscy mówią że dla nich to dobrze bo się przygotowywują do wyjścia:-)
Jak tylko się ogarniemy będę dawać Wam znać. Raty... Ale to są dziwne emocje
Tak bardzo nie mogę się doczekać i boję się
Zazdroszczę Ci pozytywnie , że już dziś zobaczysz i przytulisz swoje księżniczki ❤❤
Myślami cały czas z Wami !
reklama
kredka82
Walczaca o szczescie - no to wywalczylas i to nie szczescie a dwa szczescia[emoji7][emoji7] czekamy na fotki i relacje[emoji11] powodzenia
Ja dokladnie rok temu 25 lipca zobaczylam pierwszy raz dwie kreski na tescie i tak mnie sentymentalnie rozczulilo[emoji1]
Ja dokladnie rok temu 25 lipca zobaczylam pierwszy raz dwie kreski na tescie i tak mnie sentymentalnie rozczulilo[emoji1]