reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Cześc mamuśki.
Kurcze jak to Marcysiowa urodziła!!?:szok: dziś dopiero 3,06:rofl2:.
Marcysiowa
GRATULACJE!!!!♥♥!!!!♥♥♥

Aduś ogromne kciuki za ciebie i Maksia&&&&&&&&&&& Na pewno wszystko będzie w najlepszym porządku!!!!!

Memories ja też cię kojarzę. super że się udało:-)

Lawendowy sen i Sylwia super że tu jesteście:-):tak:!!

Dziewczyny super te wasze zakupy:tak:. uwielbiam takie małe ciuszki. ja czekam na potwierdzenie płci, choć to w zasadzie bez znaczenia bo i tak nie mam parcia na ten podział niebiesko-różowy.Już nie mogę się doczekać kiedy zacznę:rofl2:.
Miłego pogodnego tygodnia
:-)

Hola - ale to nie takie proste... Podział w sklepach istnieje na dziewczynki i chłopców - bardzo ciężko kupić coś bezpłciowego. Jak nie kolor, to aplikacje, wzorki itp. Ja na początku kupowałam bezpłciowe, ale szybko tego zaniechałam, bo ... były bezpłciowe :-)

a mnie mój doktor dzisiaj przyjmie, mam nadzieje,że dostane tabletki na to ciśnienie i to coś w brzuchu to nic takiego ....

Gotadora trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę...

Jak patrzę na naszą liste to ja na samym końcu...:p
Jutro mam wizyte u doktorki, ide po zwolnienie lekarskie, przy okazji mam kilka pytan...np czy juz mam zacząć brac jakieś suplementy dla ciężarnychy...czy już mam się udać do kardiologa....i czy te bóle brzucha takie nasilone są normlane....no i mam nadzieje ze zrobi mi USG:):):) i zobacze po raz kolejny mojego kropka:)

reklama
Lawendowy Sen za wyniki &&&&&&&&&& aby było wszystko dobrze.

Ikasia ja już przed transferem zaczęłam brać suplementy dla kobiet w ciąży + kwas foliowy. Teraz biorę jeszcze magnez ze względu na skurcze łydek.

Do góry