reklama
gosia321
Fanka BB :)
Cudownie wygladaszKochana siedzą i jakoś się wszystko uspokoiło i nawet całkiem dobrze się czuje :-)
Zobacz załącznik 880517
walczaca o szczescie
Dziękuję;-) a jak u Ciebie? Jak samopoczucie? Leżysz wg zaleceń??;-)Cudownie wygladasz
Ewunka
Przy kapaniu tylkoTylko woda przy kąpieli umylas czy przy wymianie pieluszki też?
Pięknie wygladacieKochana siedzą i jakoś się wszystko uspokoiło i nawet całkiem dobrze się czuje :-)
Zobacz załącznik 880517
Ewunka
Arbuzowy szrek !!!!Kochana siedzą i jakoś się wszystko uspokoiło i nawet całkiem dobrze się czuje :-)
Zobacz załącznik 880517
Slicznie !! Nawet bez głowy...
A nie wyjaśnił Tobie co to znaczy ? ja jeszcze dodatkowo do tego co Ty napisałaś to mam trochę ziajki. znajomi stosowali na dzieciaczkach i nic nie uczulalo wiec tez sobie sprawdzę. A jak sie czujesz? bylas na wizycie teraz? ile mala waży?Witajcie Mamusie przychodzę z pytaniem dotyczącym pielęgnacji takiego malutkiego szkraba naczytałam się że firma Jonson&Jonson to zło a najlepsze składy mają rossmanowskie babydream czy hipp... z racji tego że macie już doświadczenie bardzo proszę napiszcie co kupić? Która firma jest najlepsza? Jak ze składem i co na starcie się przydaje? U mnie dziś 31tc a lekarz powiedział że Mała ma takie rezerwy (???) że może chcieć wychodzić w okolicach 35 tc i trochę mnie to zmartwiło..
tamiza
Ślicznie wyglądaszKochana siedzą i jakoś się wszystko uspokoiło i nawet całkiem dobrze się czuje :-)
Zobacz załącznik 880517
gosia321
Samopoczucie ok leze ile moge juz mnie kregoslup od lezebia boli ale lezymy skoro ma to pomocDziękuję;-) a jak u Ciebie? Jak samopoczucie? Leżysz wg zaleceń??;-)
reklama
gosia321
Teraz wlasnie przegladalam ziajka ma duzo sztucznych konserwantow w skladzie na bazie formaldehydu . Szok a niby taka spoko firmaA nie wyjaśnił Tobie co to znaczy ? ja jeszcze dodatkowo do tego co Ty napisałaś to mam trochę ziajki. znajomi stosowali na dzieciaczkach i nic nie uczulalo wiec tez sobie sprawdzę. A jak sie czujesz? bylas na wizycie teraz? ile mala waży?
Hipp i babydream wygrywa we wszystkich srokowych analizach