reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny jakie mleko modyfikowane najbardziej polecacie ? Bo u mnie w piersiach rewelacji brak :( i co polecacie na bolący brzuszek u dziecka ?Ja wczoraj zjadłam czekoladę( nie wiedziałam że nie można) i od wczoraj malutką boli brzuszek i kupki nie może zrobić :( Pomocy
Ja uzywam Hipp Combotik, u nas pomogl na problem z kupami. Uzywalam tez kropelki Delicol i podwawalan probiotyk Biogaia na brzuszek.
A czekolade mozesz jesc, oczywiscie w rozdadnych ilosciach. Problem z kupka wynika z niedojrzalosci ukladu pokarmowego, a nie jest rezultatem zjedzenia czekolady.
Kladz mala na brzuszku, masuj jej go, zginaj nozki i przystawiaj delikatnie do brzuszka, zeby pobudzac jelita do pracy. Zobaczysz, ze z czasem bedzie coraz lepiej.

reklama
To jest Was już troje ( M, mama i Ty kochana )plus ja :-D jak u Was?? Daj nacieszyć oko jakąś fotka:-)

U nas Ok. Walczymy z bolącym brzuszkiem, ale Zosia rośnie jak na drożdżach [emoji7] nie dziwie się ja bym chyba oszalała tak czekając.
IMG_1879.JPG

Załączniki

• IMG_1879.JPG
    IMG_1879.JPG
    346,7 KB · Wyświetleń: 727
Probuje ale moj m o godzinę 13 dal mi delikatnie do zrozumienia ze najwuzsza pora wstac z wyra:laugh2:

Ojjj pożałuje za jakieś 2 miesiące tych słów kiedy niedobór snu będzie dawał się we znaki [emoji23] ja żałuje, ze więcej nie spałam w ciąży i nie odpoczywałam. Teraz czasami zapominam, ze muszę się wysiusiać [emoji85] bo nie mam czasu

Ojjj pożałuje za jakieś 2 miesiące tych słów kiedy niedobór snu będzie dawał się we znaki [emoji23] ja żałuje, ze więcej nie spałam w ciąży i nie odpoczywałam. Teraz czasami zapominam, ze muszę się wysiusiać [emoji85] bo nie mam czasu
I te dylematy zdążę zrobić obiad czy będziemy na chlebie żyli [emoji23] [emoji23]

Pamiętam jeszcze, jak mówiłam w ciąży, że mi się nudzi ... Teraz nie wiem kiedy okna umyć. [emoji33]

I te dylematy zdążę zrobić obiad czy będziemy na chlebie żyli [emoji23] [emoji23]

Pamiętam jeszcze, jak mówiłam w ciąży, że mi się nudzi ... Teraz nie wiem kiedy okna umyć. [emoji33]
Oj tak dokładnie. A jak sobie zaplanujesz dziś jak pójdą spać w południe biorę się za okna to 10 min i wyspani [emoji28] wieczorem zamiast serialu STERTA prasowania [emoji85]

Okna?!? Hahaha! Jak zacznie chodzic i wrocisz do pracy to scieranie kurzy, odkurzanie czy prasowanie bedzie wyzwaniem i trzeba planowac zeby miec czas to zrobic. Okna to ja ostatnio z pol roku temu mylam, jeszcze na macierzynskim i poki co nie przewiduje miec czasu gdzies tak przez 10 lat [emoji38][emoji24][emoji38]

reklama
Do góry