reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

gratulacje dla świeżo upieczonych mamuś!!! @goffa13 i @hope322 :) mam nadzieję, że dobrze się z Maluszkami czujecie, więcej poczytam jak znajdę chwilę :)
Jestem troche zmeczona ale mega szczesliwa :) mleka mam duzo, nawet musialam troche odciagnac, bo bolaly :) Sara czesto je, czasami potrafi i 1,5 wisiec na cycu. Placze w sumie tylko jak jest glodna. Dzisiaj byla pierwszy raz polozna i Mala juz nadrobila te 200g co zgubila w szpitalu, takze wszystko idzie w dobrym kierunku. A co u Ciebie?

reklama
@hope322 jak się macie? Jak pierwsze dni w domu? Dajesz radę karmić piersią?
Jestem troche zmeczona ale mega szczesliwa :) mleka mam duzo, nawet musialam troche odciagnac, bo bolaly :) Sara czesto je, czasami potrafi i 1,5 h wisiec na cycu. Placze w sumie tylko jak jest glodna. Dzisiaj byla pierwszy raz polozna i Mala juz nadrobila te 200g co zgubila w szpitalu, takze wszystko idzie w dobrym kierunku. Minelo dopiero 4 dni ale nabieram wprawy a tatus nawet pewniej trzyma Sare niz ja :p
A jak sie ma Bianka i jak Ty sobie radzisz?
Uzywasz moze jakiegos kremu na brodawki? Troche mnie juz bola i nie wiem czy kupowac cos tutaj czy zamawiac z Pl.
Polecicie cos Mamusie?

Jestem troche zmeczona ale mega szczesliwa :) mleka mam duzo, nawet musialam troche odciagnac, bo bolaly :) Sara czesto je, czasami potrafi i 1,5 h wisiec na cycu. Placze w sumie tylko jak jest glodna. Dzisiaj byla pierwszy raz polozna i Mala juz nadrobila te 200g co zgubila w szpitalu, takze wszystko idzie w dobrym kierunku. Minelo dopiero 4 dni ale nabieram wprawy a tatus nawet pewniej trzyma Sare niz ja :p
A jak sie ma Bianka i jak Ty sobie radzisz?
Uzywasz moze jakiegos kremu na brodawki? Troche mnie juz bola i nie wiem czy kupowac cos tutaj czy zamawiac z Pl.
Polecicie cos Mamusie?
Kochana nam polecaly bepanthen ale nie wiem czy w niemczech kupisz. Bodajze Ewunka pisała a smarowaniu mlekiem

Kochana nam polecaly bepanthen ale nie wiem czy w niemczech kupisz. Bodajze Ewunka pisała a smarowaniu mlekiem
Mam bephanten to sprobuje, dziekuje :) Ja mieszkam w Danii i u nas tez jest ;) mleko chyba nie bardzo u mnie dziala, bo mam wycieki to chyba by cos juz lagodzilo?
W ogole to chyba Sara za duzo je. Myslicie, ze na cycu moze sie przejadac? Mam wrazenie, ze dzisiaj od rana caly czas je, z przerwami co 10-30 min

Mam bephanten to sprobuje, dziekuje :) Ja mieszkam w Danii i u nas tez jest ;) mleko chyba nie bardzo u mnie dziala, bo mam wycieki to chyba by cos juz lagodzilo?
W ogole to chyba Sara za duzo je. Myslicie, ze na cycu moze sie przejadac? Mam wrazenie, ze dzisiaj od rana caly czas je, z przerwami co 10-30 min
Twoje mleko albo masc Medeli, grunt zeby miala 100% lanoliny. Wtedy mozesz smarowac i przystawiac malutka, bo nawet jak zje to nic sie nie stanie.

Oczywiście ze mozna przekarmic na cycu .
Ale ja bym chciala tyleeeeee mleka :D
Smaruj cycki swoim mlekiem i wietrz :D

@Ewunka żeby nie było że z tą opuchlizna stóp to udaję...
Moje stopy z dnia na dzień rosną w szerokości.
.
20180710_161535.jpg

Załączniki

• 20180710_161535.jpg
    20180710_161535.jpg
    93,3 KB · Wyświetleń: 368
reklama
Do góry