reklama
misis188
Fanka BB :)
Ja kupilam podklady i takie ceratki-na gorze flanelka a pod spodem ceratkaA kupowalyscie prześcieradło na przewijak czy tylko podkłady higieniczne?
Agnieś191
Ja używam tylko podkładów. Przebieram często i odpukać nie mamy żadnych odparzeń. Karmie co 3h tylko że my na mm a jak śpi to nie budze. Wieczorem zasypia ok 21-22 i wstaje o 6 śpu z tym samym pAmpersem. Jakby jej przeszkadzało to by się obudziła myślę. Przebieram przed karmieniem a że mało śpi w dzień to i po się zdarzy jak ma mokro. Do tego pije wodę a więc sika dużo.No też właśnie się zastanawiam bo podkład juz bedzie w razie przecieku izeby zimnym nie dotykać wiec moze nie kupię prześcieradła.... A jak najpierw przebrać ta mokra pupę to w nocy nie bedzie większego ryku ze tu chce jeść a tu najpierw pupa? bo jak się bardziej rozbudzić i rozryczy to jak to ogarnąć?
Agnieś191
Ja mam na łóżeczku i dajemy rade. U malej w pokoju zawsze jest wietrzone. Poza tym przy takich temperaturach polożna mowiła że okni ma być zawsze u niej otwarte.I jeszcze cos... nie mam miejsca na nową komode z przewijakiem a mam zwykla komode tylko ze wysoka a przewija chce na łóżeczku zamontować. czy to jest wygodne? bo tak to duszno wygląda....
A jak to jest z braniem na ręce i odkładanie ? w sensie czy wygodnie?Ja mam na łóżeczku i dajemy rade. U malej w pokoju zawsze jest wietrzone. Poza tym przy takich temperaturach polożna mowiła że okni ma być zawsze u niej otwarte.
walczaca o szczescie
I sprawdzać chwile po,tak? Położna mówiła że często od razu po jedzeniu nienowlaki robią:-) czyli ja zaczynają dopominac sie jedzenia to najpierw pampers, potem jedzenie i potem kontrola panpersa??:-))Przed chciałabys jesc z mokrym tyłkiem ? Ja przebieram 12/15 razy
Agnieś191
Tak bo dziecko jest malutkie (jeszcze) nie siega jeszcze do polowy lozeczka a przewijak jest na koncuA jak to jest z braniem na ręce i odkładanie ? w sensie czy wygodnie?
uwazam ze kontrola po jedzeniu jest już raczej zbędna... jak zrobi kupę to pewnie usłyszymyI sprawdzać chwile po,tak? Położna mówiła że często od razu po jedzeniu nienowlaki robią:-) czyli ja zaczynają dopominac sie jedzenia to najpierw pampers, potem jedzenie i potem kontrola panpersa??:-))
walczaca o szczescie
Tak tak już znalazłam. Jak wchodzi się normalnie to nie ma, trzeba wejść w wyprzedaże i tam jest kilka modeli. Można coś wybrać:-)Ja dzis widzialam na wyprzedazy. Tydzien temu za dwupak.płaciłam prawiwr 80 a dzis chyba polowa ceny-popatrz dobrze
reklama
walczaca o szczescie
Rety może to głupie ale czym bliżej to ja mam wrażenie że nic nie wiem... :-(uwazam ze kontrola po jedzeniu jest już raczej zbędna... jak zrobi kupę to pewnie usłyszymy