reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

I jeszcze cos... nie mam miejsca na nową komode z przewijakiem a mam zwykla komode tylko ze wysoka a przewija chce na łóżeczku zamontować. czy to jest wygodne? bo tak to duszno wygląda....

reklama
No też właśnie się zastanawiam bo podkład juz bedzie w razie przecieku izeby zimnym nie dotykać wiec moze nie kupię prześcieradła.... A jak najpierw przebrać ta mokra pupę to w nocy nie bedzie większego ryku ze tu chce jeść a tu najpierw pupa? bo jak się bardziej rozbudzić i rozryczy to jak to ogarnąć:D?
Ja używam tylko podkładów. Przebieram często i odpukać nie mamy żadnych odparzeń. Karmie co 3h tylko że my na mm a jak śpi to nie budze. Wieczorem zasypia ok 21-22 i wstaje o 6 śpu z tym samym pAmpersem. Jakby jej przeszkadzało to by się obudziła myślę. Przebieram przed karmieniem a że mało śpi w dzień to i po się zdarzy jak ma mokro. Do tego pije wodę a więc sika dużo.

I jeszcze cos... nie mam miejsca na nową komode z przewijakiem a mam zwykla komode tylko ze wysoka a przewija chce na łóżeczku zamontować. czy to jest wygodne? bo tak to duszno wygląda....
Ja mam na łóżeczku i dajemy rade. U malej w pokoju zawsze jest wietrzone. Poza tym przy takich temperaturach polożna mowiła że okni ma być zawsze u niej otwarte.

reklama
Do góry