Vinszka
Fanka BB :)
Tyle jej wcinasz? Ja w ciąży to miałam wstręt do słodyczy. Taki dziwny posmak w buzi po nich miałam.I po nutelli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tyle jej wcinasz? Ja w ciąży to miałam wstręt do słodyczy. Taki dziwny posmak w buzi po nich miałam.I po nutelli
My dziś mamy szczepienie to też dokładnie napisze [emoji12]Dokładnie to dam znać w piątek. Może go zmierza wreszcie? [emoji12]
Po nutelli sa idealne ( tylko nie ten duży słoik )I po nutelli
Twoja wina Twoja wina !!!!!My dziś mamy szczepienie to też dokładnie napisze [emoji12]
I po nutelli
No dosyć sporo jadłam :-) teraz mam przerwę bo jakieś uczulenie mnie zaatakowało...Tyle jej wcinasz? Ja w ciąży to miałam wstręt do słodyczy. Taki dziwny posmak w buzi po nich miałam.
Tata idzie z Wami??;-) jak Ty dajesz radę nosić te Wasze "kruszynki"My dziś mamy szczepienie to też dokładnie napisze [emoji12]
Nie ma co ze sobą walczyć :-)Nutella do mnie przemawia za każdym razem jak jestem na zakupach, ale póki co jestem twarda Jakbym kupiła, to pochłonęłabym cały słoik jeszcze przed przyjazdem do domu
Powiem Ci ze ja za każdym razem jak niose Marceline do garażu to o niej myślę.....Tata idzie z Wami??;-) jak Ty dajesz radę nosić te Wasze "kruszynki"
Dziś pierwszy raz sama bo u męża w pracy sezon urlopowy i za dużo osób nie ma i nie dostał wolnego... Ale mam wprawę bo na rehabilitację jeżdżę sama. [emoji23] daje rade ale za to nogi całe w siniakch bo tu się walne jednym fotelikiem, tu drugim... Więc mam całe w fioletowych kropkach [emoji85]Tata idzie z Wami??;-) jak Ty dajesz radę nosić te Wasze "kruszynki"