A U mnie bez zmian już 9 dzień po terminie skurcze są ból brzucha utrzymuje się cały czas na tym samym etapie.W nocy sie strasznie przestraszyłam mały długo nie chciał.sie poruszyć mimo że ruszyłam brzuch ale w koncu spioch jeden zaczol sie wiercic.Jutro następne ktg jestem pozostała kontrola więc trzeba czekać cierpliwie.
reklama
@Aguleczka29 życzę Ci szybkiego rozwiązania ale tydzień do terminu masz więc czekaj cierpliwie.Ja bym w życiu nie pomyślała że mój synuś będzie lipcowym chłopcem a tu masz..
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Ale cuuuuudo [emoji173][emoji173][emoji173] calowalabym bez przerwy:-)Cześć ciocie, my dzisiaj kończymy 2 tygodnie Ładnie przybieram na wadze i nie daje mamie spac w nocy
Zobacz załącznik 872577
walczaca o szczescie
Oj okropne są te momenty jak się czeka aby dzieciątka się poruszyly... Ja też często wtedy panikuje. U Ciebie już po terminie to nerwówka jeszcze większa zapewne:/A U mnie bez zmian już 9 dzień po terminie skurcze są ból brzucha utrzymuje się cały czas na tym samym etapie.W nocy sie strasznie przestraszyłam mały długo nie chciał.sie poruszyć mimo że ruszyłam brzuch ale w koncu spioch jeden zaczol sie wiercic.Jutro następne ktg jestem pozostała kontrola więc trzeba czekać cierpliwie.
Mam nadzieję że jutro na ktg już zacznie się coś dziać:-)
Ewunka
A czemu w butelce a nie łyzeczka?Ja dzisiaj podaje mojej córci pierwszy raz ugotowana zupke z marcheweczki w butelce i pomału zaczynamy rozszerzenie diety.
Jakie kaszki podjęcie dziewczyny?
Ja podaje przeważnie kaszki hipp .
Bez glutenu najpierw potem stopniowo hipp 5 zbóż a teraz kupiłam hipp z owocami i jaglana .
Ostatnia edycja:
nieagatka
Mamo tak w srodku nocy dziecko budzic?? Za kilka dni Ci sie odplaci [emoji16]A U mnie bez zmian już 9 dzień po terminie skurcze są ból brzucha utrzymuje się cały czas na tym samym etapie.W nocy sie strasznie przestraszyłam mały długo nie chciał.sie poruszyć mimo że ruszyłam brzuch ale w koncu spioch jeden zaczol sie wiercic.Jutro następne ktg jestem pozostała kontrola więc trzeba czekać cierpliwie.
A tak powaznie to rozumiem stres. Mam nadzieje, ze jutro juz Cie zostawia i zaczna dzialac.
Pytanko twoja mała lubi i je z przyjemnością to mleczko? My mojemu zmieniłyśmy z polecenia pediatry własnie na HIPP Confort 1 , bo dostawał od początku Bebilon HAPRO Expert 1 i jadł z przyjemnością ale po nim miał zielone kupki strasznie śmierdzące i tak samo gazy strasznie śmierdzące , i był problem z gazami czasem musieliśmy pomagać nożkami robić żeby sobie puścił bączka bo się zwijał, a po tym nowym zmienionym HIPP jest lepiej bo puszcza często gazy nie śmierdzą i się wypróżnia już nie zieloną tylko normalną zółta kupka tylko je zdecydowanie mniej tego HIPP tak jak by mu nie pasowało albo po prostu jest bardziej sycące i dla tego je mniej nie wiem już sama.Ja czytalam zeby nie fawac mleka koziego przed ukonczeniem rokuA moze hipp jest Was? Ja jestem z hipp bardzo zadowolona a jak mialysmy problem z gazami to hipp comfort szybko rozwiazal problem. Kurde to ja moja zle nosze bo wlasnie najbardziej jej pasuje przodem do mnie. Ale glowke bardzo stabilnie trzyma.
Z lozeczka podnosze albo reka pod glowe i plecy albo pod pachy i palcem podtrzymuje glowe.Dokladnie to samo powiedzialam! Na 2 cycki i z gorsetem Mnie tez[emoji22]O rety ja pomyslalam ze to moze poczatek[emoji22][emoji22][emoji22]Ja kupilam lansinoh na amazonie bo swietna oferta bylaU nas na kwietniowkach tez mialysmy jedna tragedie i maluszek dolaczyl do aniolkow[emoji24] strasznie to niesprawiedliwe!A probowalas ja tak porzadnie wymeczyc w dzien? Moze za malo ruchu? A duzo czasu na swiezym powietrzu spedzacie?
A i jak nie cgce z butelki to sa takie wezyki ktore sie do piersi przyczepia i tak mozna mm podac[emoji6]
nieagatka
Moja tez je Hipp od ponad roku. Jesli je, alw mniej to bym sie nie martwila. Gorzej jakby wogole nie chcial jesc. Ale moze fkatycznie bardziej sie nim najada. Kontroluj wage i bedziesz wiedziec. Skoro zielona kupa.zniknela to znaczy, ze jest lepiej.Pytanko twoja mała lubi i je z przyjemnością to mleczko? My mojemu zmieniłyśmy z polecenia pediatry własnie na HIPP Confort 1 , bo dostawał od początku Bebilon HAPRO Expert 1 i jadł z przyjemnością ale po nim miał zielone kupki strasznie śmierdzące i tak samo gazy strasznie śmierdzące , i był problem z gazami czasem musieliśmy pomagać nożkami robić żeby sobie puścił bączka bo się zwijał, a po tym nowym zmienionym HIPP jest lepiej bo puszcza często gazy nie śmierdzą i się wypróżnia już nie zieloną tylko normalną zółta kupka tylko je zdecydowanie mniej tego HIPP tak jak by mu nie pasowało albo po prostu jest bardziej sycące i dla tego je mniej nie wiem już sama.
A podawałaś swojej malutkiej przeważnie z hipp? peditara powiedziała że hipp sa bardzo dobre dla dzieci, i kupiłam mu na razie marcheweczkę i ziemniaczki z dynią po 4 miesiącu, mój za 2 tyg kończy 4 miesiące chciałam mu dać już do sprobowania malutką łyzeczkę, ale nie wiem czy dać czy nie za wcześnie?, rodzinna mojego małego mówi żeby poczekać z tym do 5 miesiąca i na razie żeby dostawał mm i wodę tak jak do tej pory, a pózniej troszkę wprowadzić.Od którego miesiąca zaczęłaś rozszerzanie diety?A czemu w butelce a nie łyzeczka?
Ja podaje przeważnie kaszki hipp .
Bez glutenu najpierw potem stopniowo hipp 5 zbóż a teraz kupiłam hipp z owocami i jaglana .
Ostatnia edycja:
reklama
Ewunka