reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja zaczynalam z 64, a do porodu szlam z 81. Ale ja tak dobrze jak Ty nie wygladalam. Bylam grubasem, a Ty wygladasz jak modelka. [emoji4]
Co Ty masz 185cm wzrostu??
Haha no coś Ty :p ja jestem grubej kości:-) zawsze wazylam więcej niż wygladalam. Mam 168. Na bilansach w podstawówce wagę mialam zawsze zbliżoną do chłopaków, to była moja trauma. No to waga Twoja chyba właśnie akurat:-) szybko wróciłaś do formy??

reklama
Wczoraj byłam na KTG na lewym boku jak mnie dali to tętno dobijało na ruchach do 180 dali na prawy i wszystko było ok.Nie uspokoiło mnie w ogóle to ktg... Pytałam o wywołanie porodu, ale nie mogą mi nic podać, bo niestety skurczy jakichkolwiek brak :( Mam cierpliwie czekać. Rozwarcie na 1 palec...Szału nie ma.. :(
Kochana a na kiedy masz badz mialas termin bo nie pamietam?

Dziewczyny pomocy, moja mała ma 7 m-cy i już chyba od 2 tygodni w ogóle nie śpi, w dzień ma tylko 2 drzemki po około pół godziny, ale noce to tragedia, czasami obudzi się o 1 i nie chce spać do 4, 5 :/ już nie wiem co robić, karmię ja jeszcze piersią, z butelki mleka nie chce pić bo próbuje jej dac mm żeby może dłużej pospala. Któraś tak miała ? Ja jestem wykończona, w nocy niby zasnie na rękach ale jak ja odkładam do łóżeczka to się budzi :/
ja to się nie znam zbytnio, dopiero bede zaczynala rozszerzanie diety na dniach, ale moze kasze na noc Jej dawaj? A moze to chwilowe? Ile czasu tak sie dzieje?

Haha no coś Ty :p ja jestem grubej kości:-) zawsze wazylam więcej niż wygladalam. Mam 168. Na bilansach w podstawówce wagę mialam zawsze zbliżoną do chłopaków, to była moja trauma. No to waga Twoja chyba właśnie akurat:-) szybko wróciłaś do formy??
Po wyjsciu ze szpitala mialam - 8kg, jakis miesiac po porodzie zostalo mi 5kg do zrzucenia. W sumie do wagi sprzed ciazy wrocilam rok po porodzie, ale to dlatego, ze nie pilnowalam tego co jem, zadnej diety nie robilam.
Ja mam 164cm wiec jestesmy podobnej budowy choc po zdjeciu nigdy bym nie powiedziala. Naprawde super wygladasz. No i Ty nosisz dwojke! [emoji51]

Dziewczyny pomocy, moja mała ma 7 m-cy i już chyba od 2 tygodni w ogóle nie śpi, w dzień ma tylko 2 drzemki po około pół godziny, ale noce to tragedia, czasami obudzi się o 1 i nie chce spać do 4, 5 :/ już nie wiem co robić, karmię ja jeszcze piersią, z butelki mleka nie chce pić bo próbuje jej dac mm żeby może dłużej pospala. Któraś tak miała ? Ja jestem wykończona, w nocy niby zasnie na rękach ale jak ja odkładam do łóżeczka to się budzi :/
Mi sie wydaje, ze to nie kwestia jedzenia, bo gdyby tak bylo to by zjadla z piersi i szla spac. O ktorej ja kladziesz na noc spac? I do ktorej potem rano spi?
Mysle, ze trzeba sprobowac zmienic rytm dnia, bo cos ewidentnie jest nie tak.

reklama
Do góry