hope322
Fanka BB :)
To narazie wstrzymam sie z kupnem tej poduszki, bo troche kosztuje Ja tez sie zastanawialam czy moje sutki dadza rade. Poprzednio mleka mialam duzo ale tylko sciagalam, bo pokarm podawany byl sonda. Poczatki sa zawsze ciezkie. Ja teraz jestem przerazona ale powtarzam sobie, ze jak poradzilam sobie z opieka nad ciezko chorym dzieckiem to teraz musi byc tylko dobrze. Mam nadzieje, ze m Ci pomaga, zebys mogla odpoczac i fizycznie i psychicznie, zeby jakas deptecha Cie nie zlapala.Tak, poduszka przyszła, ale jak ostatnio była u nas pielęgniarka to powiedziała, że nie można też jej za dużo podkładać. Jak na razie leży i czeka na użycie... Ja fizycznie jakoś dochodzę do siebie. Tragedii nie ma. Gorzej psychicznie. Bianka ciężko ssie bo mam kijowe sutki. Stosuję nakładki, ale niewiele pomagają. Dopajam ją na wieczór mm. Boję się, że bardzo zleci z wagi. W przyszłym tygodniu ma przyjśc pielęgniarka i zobaczymy jak to wygląda. Ogólnie macierzyństwo jest trudne...
Jak Bianka nie „zalapie” sutka to trudno, zawsze mozesz sciagac i podawac z butelki a tez jak bedzie samo mm to nic sie nie stanie.”, najwazniejsze, zeby przybierala na wadze i zebys sie Ty nie stresowala :*