reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tylko sie zastanawiam czy jakbym kupila lepszy, który lepiej cycki trzyma to nie byloby dla piersi lepoej bo teraz to takie flaki:laugh2: ale sa one mega wygodne
Wiesz co, ja po porodzie mialam zajebiaszcze bole kregoslupa na wysokosci piersi i te staniki mi sie dobrze sprawdzily, bo najmniej je czulam. A to byl jakby nerwobol wiec bardzo dokuczliwy, a w tych stanikach moglam spac wiec super. Najwyzej kup sobie jeden sztywniejszy na wyjscia, a do domu te wygodne beda spoko.

reklama
A tak wygląda moj wózek :D

Załączniki

• 20180622-163707.jpg
    20180622-163707.jpg
    94 KB · Wyświetleń: 113
Wiesz co, ja po porodzie mialam zajebiaszcze bole kregoslupa na wysokosci piersi i te staniki mi sie dobrze sprawdzily, bo najmniej je czulam. A to byl jakby nerwobol wiec bardzo dokuczliwy, a w tych stanikach moglam spac wiec super. Najwyzej kup sobie jeden sztywniejszy na wyjscia, a do domu te wygodne beda spoko.
Ja nie spie w staniku ale potem pewno bede musiala. Korci mnie wlasnie kupic jeden fajny stanik i zrobic mala sesje brzyszkowa jak @hope322 :) te z h&m na pewno teraz kupie znow tylko jak urodze to cycki beda jeszcze wieksze? Jyz sie smieje do meza ze musi mi na nie póleczkę zrobic:laugh2:

Ja nie spie w staniku ale potem pewno bede musiala. Korci mnie wlasnie kupic jeden fajny stanik i zrobic mala sesje brzyszkowa jak @hope322 :) te z h&m na pewno teraz kupie znow tylko jak urodze to cycki beda jeszcze wieksze? Jyz sie smieje do meza ze musi mi na nie póleczkę zrobic:laugh2:
Ja tez nie spie, ale po porodzie nie dalo sie inaczej, tylko w staniku mniej bolalo. Ja kupowalam 2tyg przed porodem i po prostu ciut wieksze i po porodzie byly ok.
Sesja brzuszkowa jest super. Polecam! [emoji4]

E0968686-0E81-417B-8B74-3D9181BB0F16.png
Tylko sie zastanawiam czy jakbym kupila lepszy, który lepiej cycki trzyma to nie byloby dla piersi lepoej bo teraz to takie flaki:laugh2: ale sa one mega wygodne
Ja mam z delikatnie usztywniana miseczka i bez drutow. Fajnie cycki trzyma :) wrzucam fote, podobny mam z koronki i tez lekko usztywniany. Takie flaczki to mam z lidla ale tez sie dobrze nosza :)

Załączniki

• E0968686-0E81-417B-8B74-3D9181BB0F16.png
    E0968686-0E81-417B-8B74-3D9181BB0F16.png
    155,5 KB · Wyświetleń: 123
reklama
Dziewczyny a jakie macie biustonosze do karmienia?? Takie nie za milion dolarów poproszę:-)

Ja mam z firmy Alles. Te sieciówkowe niestety na mnie za małe. Alles ma rozmiarówkę chyba do J, dobrze się noszą i są przystępne cenowo. Kupiłam już 2, ale za chwilę będą za małe i będę musiała kupić nowe, a te 2 trafią do wielkiego wora z ciuchami o nazwie "jak schudnę" ( o ile ich jeszcze mole nie zeżarły :p ).

Do góry