reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny co ile karmicie dzieciaczki? Dzisiaj miałam lekki kryzys w nocy i podałam Małej butelkę. Chociaż nie wypiła wszystkiego to spała od 5 rano do 8. Byłam w szoku. Ale zastanawiam sie czy to nie za długo? Do tego ciężko było jej złapać sutek i muszę stosować kapturki. Na początku ssała tylko lewą pierś a od czasu kapturków je tylko z prawej. Lewa boli mnie strasznie, boję się, żeby jakieś zapalenie sie nie przyplątało. Laktatorem próbuję ściągnąć ale nic nie idzie. Macie jakies złote rady na to?
W sensie spala 3h i Ci sie wydaje, ze to duzo? To jest optymalny czas...

reklama
Dziewczyny co ile karmicie dzieciaczki? Dzisiaj miałam lekki kryzys w nocy i podałam Małej butelkę. Chociaż nie wypiła wszystkiego to spała od 5 rano do 8. Byłam w szoku. Ale zastanawiam sie czy to nie za długo? Do tego ciężko było jej złapać sutek i muszę stosować kapturki. Na początku ssała tylko lewą pierś a od czasu kapturków je tylko z prawej. Lewa boli mnie strasznie, boję się, żeby jakieś zapalenie sie nie przyplątało. Laktatorem próbuję ściągnąć ale nic nie idzie. Macie jakies złote rady na to?

@jasani taki maluch musi jeść co 3 h żeby mu cukier nie spadał. Moja polozna radziła robić gorące okłady na piersi. W szpitalu jak dostałam pokarmu i porobiły mi się aż guzki to gorące okłady mnie uratowały. Przed karmieniem gorące po karmieniu zimne. A co Bianka najchętniej by cały czas przy cycku była?

Ja w sumie tez mam kazde dostepne na „moim” rynku, no prawie, bo nie mam typowych pampersow :)
Piszesz kluseczka to chyba waga jest juz spora :)
Ja probuje zasnac ale Sara tak sie gimnastykuje, ze az mnie zatyka :)
'kluseczka'' waga 2800 to może w sumie nie kluseczka :)
dziś od samego rana mega bóle krzyżowe i wogóle nie przechodzi..Zaczynam się martwić,

@jasani taki maluch musi jeść co 3 h żeby mu cukier nie spadał. Moja polozna radziła robić gorące okłady na piersi. W szpitalu jak dostałam pokarmu i porobiły mi się aż guzki to gorące okłady mnie uratowały. Przed karmieniem gorące po karmieniu zimne. A co Bianka najchętniej by cały czas przy cycku była?
Na początku tylko przy cycku była. A teraz zje i idzie spać do łóżeczka. Dzięki za rady. Oby to pomogło.

reklama
Do góry