reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny co ile karmicie dzieciaczki? Dzisiaj miałam lekki kryzys w nocy i podałam Małej butelkę. Chociaż nie wypiła wszystkiego to spała od 5 rano do 8. Byłam w szoku. Ale zastanawiam sie czy to nie za długo? Do tego ciężko było jej złapać sutek i muszę stosować kapturki. Na początku ssała tylko lewą pierś a od czasu kapturków je tylko z prawej. Lewa boli mnie strasznie, boję się, żeby jakieś zapalenie sie nie przyplątało. Laktatorem próbuję ściągnąć ale nic nie idzie. Macie jakies złote rady na to?
W sensie spala 3h i Ci sie wydaje, ze to duzo? To jest optymalny czas...

reklama
Dziewczyny co ile karmicie dzieciaczki? Dzisiaj miałam lekki kryzys w nocy i podałam Małej butelkę. Chociaż nie wypiła wszystkiego to spała od 5 rano do 8. Byłam w szoku. Ale zastanawiam sie czy to nie za długo? Do tego ciężko było jej złapać sutek i muszę stosować kapturki. Na początku ssała tylko lewą pierś a od czasu kapturków je tylko z prawej. Lewa boli mnie strasznie, boję się, żeby jakieś zapalenie sie nie przyplątało. Laktatorem próbuję ściągnąć ale nic nie idzie. Macie jakies złote rady na to?

@jasani taki maluch musi jeść co 3 h żeby mu cukier nie spadał. Moja polozna radziła robić gorące okłady na piersi. W szpitalu jak dostałam pokarmu i porobiły mi się aż guzki to gorące okłady mnie uratowały. Przed karmieniem gorące po karmieniu zimne. A co Bianka najchętniej by cały czas przy cycku była?

Ja w sumie tez mam kazde dostepne na „moim” rynku, no prawie, bo nie mam typowych pampersow :)
Piszesz kluseczka to chyba waga jest juz spora :)
Ja probuje zasnac ale Sara tak sie gimnastykuje, ze az mnie zatyka :)
'kluseczka'' waga 2800 to może w sumie nie kluseczka :)
dziś od samego rana mega bóle krzyżowe i wogóle nie przechodzi..Zaczynam się martwić,

@jasani taki maluch musi jeść co 3 h żeby mu cukier nie spadał. Moja polozna radziła robić gorące okłady na piersi. W szpitalu jak dostałam pokarmu i porobiły mi się aż guzki to gorące okłady mnie uratowały. Przed karmieniem gorące po karmieniu zimne. A co Bianka najchętniej by cały czas przy cycku była?
Na początku tylko przy cycku była. A teraz zje i idzie spać do łóżeczka. Dzięki za rady. Oby to pomogło.

reklama
Do góry