reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Misia- tak mi sie przypomnialo a propo zakupow, ze jak kupujesz w next on-line to jesli masz status VIP, mozesz juz w przecenach kupowac troszke wczesniej, niz wyprzedaz sie zaczyna. Bo w dniu wyprzedazy, to juz za duzego wyboru nie ma on-line. Mi zawsze pozostaje tylko sklep stacjonarny, choc nie sadze, ze sie zbiore w tym roku, bo to zawsze w okolicach chyba 20 lipca.jak lubisz next to moze zobacz sobie na strone debenhamsa, tylko nie wiem jak z wysylka

http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/Navigate?ps=max&catalogId=10001&lid=%2F%2Fproductsuniverse%2Fen_GB%2Fproduct_online%3DY%2Finsearch%3D1%2Fcategories%3C{productsuniverse_18662}%2Fgender_s%3E{baby20girls202802d2420months29}&langId=-1&storeId=10701&pn=1

A rozmiarem dziewczyn nie strasz, bo nasze zawsze podobne wymiary mialy a ja mam rodzic naturalnie :szok:.

reklama
Aduś - mi ktoś mówił, że szyjka jest jak sprężynka - skraca się i wydłuża. Tylko leż dużo.

Trzcinko - mnie się wydaje, zę next ma do POlski inną politykę i nie ma takich promocji jak w GB.

Dziekuje wam za slowa otuchy! Ja jestem przerazona, sposob w jaki mi to ordynator przedstawial byl jakis katastroficzny... a jak poglaskalam sie po brzuchu przy nim to powiedzial ze jak tak bede robic to strace ciaze... Jestem sama na sali, nie moge przestac myslec o tym szwie...Umre jak sie cos Maksiowi stanie! Czytalam ze ten szew zaklada sie m. 14-24 tc... czy slyszalyscie zeby komus on nie pomogl??? umieram ze strachu:-:)-:)-(

Aduś co za głupek z tego ordynatora :angry: jak on mógł tak powiedzieć. Nie stracisz Maksia, my tu wszystkie jesteśmy razem z Tobą :tak: Trzymaj się Kochana.
Czy mąż jest przy Tobie?

Madzia jestem sama, M w domu... tak strasznie sie boje o malego po tej rozmowie...i jeszcze tekst ze jest najwyszy stopien zagrozenia ciazy.. a do tej pory bylo tak dobrze... Jak o tym pomysle to wyje.. :-:)-:)-(
wstawie wam zdjecie moje szczescia Literska_Barbara_31368_DPI_200.jpg ziewa sobie z nózkami do góry.. placze jak patrze na to zdjecie a jeszcze do dzis rana nie moglam przestac sie usmiechac na widok tego zdjecia

Załączniki

• Literska_Barbara_31368_DPI_200.jpg
    Literska_Barbara_31368_DPI_200.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 80
Misia dziekuje, czytam wlasnie fora i tez wypowiedzi sa pozytywne.. jakas pociecha. ale i tak okropnie boje sie o małego. Pamietam ze ktoras dziewczyn z tego forum miala zalozony tylko nie pamietam ktora... Zamierzam juz TYLKO lezec, koniec pracy, zakupow, obrone na uczelni przekladam na zaraz po porodzie..wrzesien/pazdziernik. Tak sobie mysle co by bylo gdybym nie namowila mojego dr w sr na koniec usg na sprawdzenie szyjki....? nawet nie chce pomyslec, 5tyg temu i 2 tyg temu byla twarda i dluga na 35-37 mm ... To byla jakas opatrznosc ze w pore tu trafilam

Aduś co za osioł z tego lekarza, na dodatek ordynator :angry: qurcze jak mu się udało zostać ordynatorem z takim podejściem do pacjentek! I nie martw się, bo wszystko będzie dobrze. Ja nie znam nikogo osobiście, ale nawet dziewczyny na forum bliźniaczym miały zakładane podobne rzeczy i wszystko jest dobrze. A co do głaskania brzuszka to przeciesz każda z nas głaszcze ile tylko może, to jakiś chyba matoł ze średniowiecza... sorry, ale :baffled: brak innych słów

ps. Maksio cudny!

Dziewczyny mam wynik krzywej cukrowej i nic z tego nie rozumiem :-( Może Wy pomożecie zinterpretować mi wynik, nie rozumiem czemu są 3 parametry skoro ja miałam mieć badanie glukozy na czczo i po obciążeniu po 2 godz. Pomocy.

GlukozaGlukoza126mg/dl70,00105,00H
Test obciążenia glukozą (75g)Glukoza na czczo98mg/dl70,00105,00N
Glukoza po 2 godz.134mg/dl
Eksport danych

reklama
Adus, nie sluchaj tak doslownie tego czlowieka! Mojej kolezance zalozyli szew w 29tc i lezala plackiem... I urodzila Tomka 3 dni przef terminem!! Glowa do gory i staraj sie tak nie denerwowac. Pomysl ze najeazniejsze, ze jestes w szpitalu! Zrobia co musza i pojedziesz do domu.

A dr S.... Hmmmmm :/

Do góry