reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Masakra. Jak ja zaczęłam krwawić to dosłownie 5 min od tego syn był na świecie. Mnie powiedzieli, że to była walka już o życie. Moje i syna. Po narkozie był problem z wybudzeniem. Miałaś transfuzję krwi? Bo ja tak.
Sala na której leżałam była cała we krwi, jak sobie przypomnę to..... ah szkoda słów. Horror.

U mnie tak samo zabieg był robiony z zagrożeniem o moje i Zosi życie. Nie miałam transfuzji bo miałam dobre wyniki morfologii. Mnie bez problemu wynudzili gorzej ze znieczuleniem bo zaczęli ciąć na żywo bo się nie znieczulilam, a jak mówiłam, ze czuje to mówili ze mi si wydaje. Później na szybko usypiali.

reklama
U mnie tak samo zabieg był robiony z zagrożeniem o moje i Zosi życie. Nie miałam transfuzji bo miałam dobre wyniki morfologii. Mnie bez problemu wynudzili gorzej ze znieczuleniem bo zaczęli ciąć na żywo bo się nie znieczulilam, a jak mówiłam, ze czuje to mówili ze mi si wydaje. Później na szybko usypiali.
Ah te nasze przeżycia. Oby jednorazowe. Masz jeszcze mrozaczki?

Ja mam dr browna i jestem bardzo zadowolona. Probowalam jeszcze timi cos ale byly ble dla malej. Mleko tez mialam tylko ja nie karmilam piersia od poczatku.

A podajesz wodę czy tylko mm? Bo teraz głównie mm daje plus odciągnięte moje, ale teraz takie upały... i babcie mówią,ze powinnam podawać wodę [emoji848]

Zobacz załącznik 869352

[emoji7][emoji1405]Moja Kruszynka [emoji1405][emoji7]
IWO
urodzony przez cc 19.06.2018 r. O godzinie 7:50.
2818 g do kochania i 51 cm do zacałowania [emoji173]️[emoji173]️ 10 punktów [emoji5][emoji7]

Dziewczyny dziękuje za tyle miłych słów [emoji7] Maluszek ma się dobrze, a mama dochodzi do siebie [emoji85][emoji87] ten kto mówił, ze cc to nie przelewki miał racje [emoji15][emoji87]

Gratulacje kochana [emoji8]
Poród ciężka sprawa, ale po BardO ciężkim tygodniu wszystko wraca do normy. Dziś mi mija 2 tyg i czuje sie świetnie tylko niewyspana [emoji12]

Ah te nasze przeżycia. Oby jednorazowe. Masz jeszcze mrozaczki?

Mam jednego. Ja byłam pozytywnie nastawiona do porodu SN bo chciałam szybko wracać po drugiego a tu rok trzeba poczekać. Akurat się o tym wszystkim zapomni. Wyleczy ze strachu trochę. [emoji6]No ale cieszę się bo Man Zosię. Właśnie wyszła polozna i moja kluseczka wazy 3415 g. [emoji7]

A podajesz wodę czy tylko mm? Bo teraz głównie mm daje plus odciągnięte moje, ale teraz takie upały... i babcie mówią,ze powinnam podawać wodę [emoji848]

Poród ciężka sprawa, ale po BardO ciężkim tygodniu wszystko wraca do normy. Dziś mi mija 2 tyg i czuje sie świetnie tylko niewyspana [emoji12]

Teraz już przez długie dni będziemy niewyspane. [emoji6]

Mam jednego. Ja byłam pozytywnie nastawiona do porodu SN bo chciałam szybko wracać po drugiego a tu rok trzeba poczekać. Akurat się o tym wszystkim zapomni. Wyleczy ze strachu trochę. [emoji6]No ale cieszę się bo Man Zosię. Właśnie wyszła polozna i moja kluseczka wazy 3415 g. [emoji7]
No to pięknie rośnie [emoji173] super!

reklama

Moja corka miala 2,5mies jak zaczelam wode podawac wlasnie przez upaly. I dzieki temu chyba nigdy nie mialam problemu, zeby wode pila.

Do góry