Ja za praca przestałam juz tęsknić przed stymulacja wiec mi sie nie spieszy do pracyJak ma 2 lata to juz narzeczonego w przedszkolu hi hi hi.
Tak jak dzueci sa rozne tak i mamy tez . Znam ludzi co twierdza ze 16 tygodni to za dluggggo i tesknia za praca .
reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
Pięknie, duże dziewczyny[emoji8] mi też wszyscy mówili że będą malency a wcale tacy mali się nie urodzili [emoji12]My już po. Wszystko dobrze. Dziewczęta rosną tylko nie chcą się pokazać na ładną fotkę. Ważą po 1993 g i 2053 g [emoji173]
Czy to nie jest dużo? Wszyscy mówili że bliźniaki będą malutkie a tak mi się wydaje że wcale się na to nie zapowiada mamy 32 tydzień
adunnnia90
Dobrze pamiętasz moje bliźniaki jak na bliźniaki to były klopsy[emoji2] Filip miał 54 cm i 2730 a Oliwia 55cm i 3010.Sliczne okazy . Marcelina miała tyle w 35 tc . Ale bliźniaki Ady miały ok 3 kg oba jak dobrze pamietam w 37 tc przy cc
adunnnia90
Równo pół roku temu byli już ze mną, już ich tulilam. Dziś mija 6 miesiąc SZCZĘŚCIA!!![emoji7][emoji173]️[emoji480][emoji7][emoji173]️[emoji480]
Załączniki
Vinszka
Haha ja cała ciążę czekałam na ładne fotki... i się nie doczekałam [emoji23]My już po. Wszystko dobrze. Dziewczęta rosną tylko nie chcą się pokazać na ładną fotkę. Ważą po 1993 g i 2053 g [emoji173]
Czy to nie jest dużo? Wszyscy mówili że bliźniaki będą malutkie a tak mi się wydaje że wcale się na to nie zapowiada mamy 32 tydzień
Tak mi się przypomniało. Dokładnie rok temu zabierałam ze sobą moja kropeczke [emoji7]
Vinszka
Ty to ich ubierasz [emoji7]Równo pół roku temu byli już ze mną, już ich tulilam. Dziś mija 6 miesiąc SZCZĘŚCIA!!![emoji7][emoji173]️[emoji480][emoji7][emoji173]️[emoji480]Zobacz załącznik 866914Zobacz załącznik 866915Zobacz załącznik 866916
Wy swietujecie 6 miesiecy, a ja transfer [emoji16]
Obie mamy dziś piękny i pozytywny dzień!
adunnnia90
[emoji7] ja też daty transferu nie zapomnę do końca życiaHaha ja cała ciążę czekałam na ładne fotki... i się nie doczekałam [emoji23]
Tak mi się przypomniało. Dokładnie rok temu zabierałam ze sobą moja kropeczke [emoji7]
nieagatka
Balam sie zlobka okropnie, mialam wyrzuty sumienia, ze jestem zla matka oddajac takie male dziecko, ale nie mialam wyboru. Jak pierwszego dnia zamkelam za nia drzwi zlobka to wylam tak, ze oddechu nie moglam zlapac. Po 3h szlam po nia z dusza na ramieniu i co? Niepotrzebnie. Moje dziecko kocha zlobek od pierwszego dnia. Nie placze, biegiem buty ubiera jak mowie idziemy do zlobka. Bardzo szybko zaczela sie psycho-motorycznie tam rozwijac. Zlobek jest prywatny, mase kasy kosztuje, ale nie zaluje. Jestem bardzo zadowolona, a moja corcia sie tam dobrze czuje.Przykre to zostawiać takiego malucha w żłobku :-(
I jedynie kiedy musialam sie z tego jej zlobka tlumaczyc to jak bylam w Polsce. Tu nikogo to nie dziwi, bo przeciez prscowac trzeba...
nieagatka
Czasami to nie kwestia wyboru. Ale zgadzam sie z Ewa - szkola od 3go roku zycia jedt spoko. Swoja droga Ewa wiesz, ze to nie jest obowiazkowe? [emoji6]Około 2 latek to uważam że spoko, ale roczne dziecko to dla mnie zbyt wcześnie.
reklama
nieagatka
Ale super waga! Nawet jakby chcialy sie wczesniej rodzic to nie bedziesz musiala sie martwic [emoji4]My już po. Wszystko dobrze. Dziewczęta rosną tylko nie chcą się pokazać na ładną fotkę. Ważą po 1993 g i 2053 g [emoji173]