Ewunka
Fanka BB :)
Złobek to wspaniałe miejsce dla dzieci. Chodź już mi słabo jak mysle ze ma tam iśćPrzykre to zostawiać takiego malucha w żłobku :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Złobek to wspaniałe miejsce dla dzieci. Chodź już mi słabo jak mysle ze ma tam iśćPrzykre to zostawiać takiego malucha w żłobku :-(
Pieknie !!!Dzwonilam do szpitala - 7 jajeczek zdołało sie zapłodnic!![]()
![]()
W piatek transfer![]()
![]()
Niestety nic wiecej nie wiem bo akurat nie bylo juz embriologa jak zadzwonilam "(
To mi sie naprawde klocek szykuje ... ważył 740 gr 01.06. I weź tu co później urodz ....Witajcie dziewczyny, my po wizycie. Anastazja waży 771 gram i jest położona miednicowo. Szyjka w porządku. Mam pytanie czt badanie toksoplazmozy IgM w 29 tc to nie za późno? bęzie to dokłądnie 28 tc 3 doba. Co sądzicie?
nie wiem ile macierzyńskiego jest ale ja na becikowe sie nie łapie i zadne dodatki mnie nie obejmują wiec chyba masz tam dobrzeDla pocieszenia .
Maciezynski 16 tygidni
Becikowe 0 €
Rodzinne chyba 25€ ( jeszcze nie mamy po najpierw trzeba miec paszport a potem dowod i potem wniosek )
Przez 3 lata dla matki która pracuje jest 100€ miesięcznie na pieluchy .
W pl chyba lepiej
Wiesz my byłyśmy przebadane w każdą stronę wiec moze dlatego lekarz sie sugerował wynikami z kliniki. mi tez mie zleciał wszystkiego bo mialam ze sobą wyniki z procedur. Nie martw sie napewno wszystko jest dobrzeMiałam na początku swojej drogi in vitro czyli 20.09.2017 i w dwóch klasach miałam ujemny wynik a za 4 tygodnie mam mieć tylko w klasie IgM. Właśnie gdzies czytalam ze 2 raz sie robi ale we wcześniejszym tygodniu a nie 29...
Znaczy ze duzzzo zarabiasz jak Ci sie becikowe nie należynie wiem ile macierzyńskiego jest ale ja na becikowe sie nie łapie i zadne dodatki mnie nie obejmują wiec chyba masz tam dobrze![]()
SuperDzwonilam do szpitala - 7 jajeczek zdołało sie zapłodnic!![]()
![]()
W piatek transfer![]()
![]()
Niestety nic wiecej nie wiem bo akurat nie bylo juz embriologa jak zadzwonilam "(
U nas jest jakieś niecałe 2000 zl i juz nie dostaniesz... a to na dobra sprawę nie jest dużo. Ale fakt ze krótko macie te macierzyńskie:/Znaczy ze duzzzo zarabiasz jak Ci sie becikowe nie należy
Nie nie narzekam ale rok macierzyńskiego chętnie bym przygarneła.