Ewunka
Fanka BB :)
PychaJa dostałam na obiad, śniadanie suchary i kleik [emoji35]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PychaJa dostałam na obiad, śniadanie suchary i kleik [emoji35]
Piekna betaTu sie jeszcze nie chwalilam
Wiec pochwale sie dzisiejsza beta 2 5 dniowych blastek w 14 dniu 1448.0
Cudzie trwaj ❤❤
Tak to można leżeć w szpitaluNie padłas z glodu hi hi hi
Ja dostałam nożke 6 h po cc Zobacz załącznik 866425
Ogromne gratulacje[emoji7] beta piekna w koncu sie udalo [emoji173]Tu sie jeszcze nie chwalilam
Wiec pochwale sie dzisiejsza beta 2 5 dniowych blastek w 14 dniu 1448.0
Cudzie trwaj [emoji173][emoji173]
[emoji33] ja dostalam menu z którego mialam do wyboru mięso kurczak, wieprzowina, wolowina, jagniecina i ryby plus zupa sok deser. To bylo na obiad na sniadanie szlam do kuchni i robilam sobie tosty zawsze stala miska z owocami i jakimiś przekaskami typu chipsy [emoji23] ciasteczka, i miedzy śniadaniem a obiadem byly podawane kanapki i bulki z przekaskami. Ja nie dalam rady tego wszystkiego zjesc, szok jak w pl glodza.Ja dostałam na obiad, śniadanie suchary i kleik [emoji35]
Ze glodza to jedno, ale ze wmawiaja, ze tsk ms byc to jedt chore!! Nir rozumiem tylko tego, ze sa prywatne szpitale, w ktorych mozna rodzic na nfz i tam daja normalne jedzenie, a nie jakies syfskie resztki. Skoro sa miejsca gdzie sie da to czemu nie jedt tak wszedzie?[emoji33] ja dostalam menu z którego mialam do wyboru mięso kurczak, wieprzowina, wolowina, jagniecina i ryby plus zupa sok deser. To bylo na obiad na sniadanie szlam do kuchni i robilam sobie tosty zawsze stala miska z owocami i jakimiś przekaskami typu chipsy [emoji23] ciasteczka, i miedzy śniadaniem a obiadem byly podawane kanapki i bulki z przekaskami. Ja nie dalam rady tego wszystkiego zjesc, szok jak w pl glodza.
Ja chcialam oddac do banku krwi, ale ktos tego nie dopilnowal i nie oddalam. Sama dla siebie bym nie bankowala. Duzo o tym czytalam i poki co prawdopodobienstwo, ze nsprawde moze dziecku to uratowac zycie jest mininalne.Dziewczyny robilyscie cos z krwia pempowinowa? My na szkole mielismy spotkanie z babka odnosnie tego ale w tedy stwiwrdzilismy ze nie bedziemy jej pobierac. Ja oczywiscie wyrzcilam wszystkie materialy a teraz sie zastanawiamy
Ja się zastanawiałam, ale widząc koszt oraz to o czym napisała @nieagatka rezygnuję.Dziewczyny robilyscie cos z krwia pempowinowa? My na szkole mielismy spotkanie z babka odnosnie tego ale w tedy stwiwrdzilismy ze nie bedziemy jej pobierac. Ja oczywiscie wyrzcilam wszystkie materialy a teraz sie zastanawiamy