reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej Kochane przepraszam że nie odzywalam się ale taki jakiś dziwny czas, a więc tak 5.06 mieliśmy prenatalne Nasz Cud zdrowy miał 5,5 cm a po dzisiejszej wizycie u prowadzącego już 6 cm dr od prenatalnych stwierdził że oscylowalby w stronę dziewczynki ale narazie nic nie mówi powie na polowkoeych na początku sierpnia zaś 7.07 w dzień urodzin Mojej Mamy mamy kolejną wizytę;)

reklama
Hej Kochane przepraszam że nie odzywalam się ale taki jakiś dziwny czas, a więc tak 5.06 mieliśmy prenatalne Nasz Cud zdrowy miał 5,5 cm a po dzisiejszej wizycie u prowadzącego już 6 cm dr od prenatalnych stwierdził że oscylowalby w stronę dziewczynki ale narazie nic nie mówi powie na polowkoeych na początku sierpnia zaś 7.07 w dzień urodzin Mojej Mamy mamy kolejną wizytę;)
Super, ze maluszek zdrowy :) pochwal sie fotka :)

Super, ze maluszek zdrowy :) pochwal sie fotka :)
Takie niewyraźne jeszcze ale najważniejsze że Jest Nasz Skarb;)
IMG-c95bc258f626b04050c4122f496b5d4f-V.jpg

Załączniki

• IMG-c95bc258f626b04050c4122f496b5d4f-V.jpg
    IMG-c95bc258f626b04050c4122f496b5d4f-V.jpg
    45,6 KB · Wyświetleń: 719
Kochana, to normalne że teraz gorzej się czujesz. Będziesz w środę u Pani dr więc zapytaj dla pewności czy masz się tym martwić. Zobaczysz na USG Lenke to na pewno lepiej się poczujesz ;).
Dobrze że spać możesz to chociaż organizm się regeneruje.
A i ze spaniem coś się włączyło :( poprostu masakra .. najgorsze, że wpadam w jakiś dziwny płacz i bardzo kłóce się z mężem..nie wiem czemu tak jest :( mam chyba jakaś depresję.. dobrze , że chociaż Mała faluje w brzuszku ❤
Już się tej wizyty nie mogę doczekać w środę.. dziś bardzo mi się brzuch napinal..

A jak Wy się czujecie ?:)

A i ze spaniem coś się włączyło :( poprostu masakra .. najgorsze, że wpadam w jakiś dziwny płacz i bardzo kłóce się z mężem..nie wiem czemu tak jest :( mam chyba jakaś depresję.. dobrze , że chociaż Mała faluje w brzuszku ❤
Już się tej wizyty nie mogę doczekać w środę.. dziś bardzo mi się brzuch napinal..

A jak Wy się czujecie ?:)

Kochana, hormony szaleją stąd pewnie ten gorszy nastrój. Do tego dochodzi pogoda, strach o Małą, itp. Ale na pewno wszystko jest dobrze :tak:.
My czujemy się całkiem dobrze. Dużo śpię, wypoczywam i się nie przemęczam. W tym tygodniu zamierzam ubranka poprać i uporządkować to co już mam kupione.

reklama
Kochana, hormony szaleją stąd pewnie ten gorszy nastrój. Do tego dochodzi pogoda, strach o Małą, itp. Ale na pewno wszystko jest dobrze :tak:.
My czujemy się całkiem dobrze. Dużo śpię, wypoczywam i się nie przemęczam. W tym tygodniu zamierzam ubranka poprać i uporządkować to co już mam kupione.
No pogoda nie rozpieszcza :( ja jeszcze we wtorek jadę na małe zakupy i w następnym tygodniu tez zaczynam pranie , mama mi pomoże bo potem wyjeżdża na cały lipiec i o :)
Najważniejsze, że czuje jak się rusza i się uspokajam :) ale im bliżej tym większy stres.. A wózek już macie ? Bo już się pogubilam :)

Do góry