Hej Kochane przepraszam że nie odzywalam się ale taki jakiś dziwny czas, a więc tak 5.06 mieliśmy prenatalne Nasz Cud zdrowy miał 5,5 cm a po dzisiejszej wizycie u prowadzącego już 6 cm dr od prenatalnych stwierdził że oscylowalby w stronę dziewczynki ale narazie nic nie mówi powie na polowkoeych na początku sierpnia zaś 7.07 w dzień urodzin Mojej Mamy mamy kolejną wizytę
reklama
hope322
Fanka BB :)
Super, ze maluszek zdrowy pochwal sie fotkaHej Kochane przepraszam że nie odzywalam się ale taki jakiś dziwny czas, a więc tak 5.06 mieliśmy prenatalne Nasz Cud zdrowy miał 5,5 cm a po dzisiejszej wizycie u prowadzącego już 6 cm dr od prenatalnych stwierdził że oscylowalby w stronę dziewczynki ale narazie nic nie mówi powie na polowkoeych na początku sierpnia zaś 7.07 w dzień urodzin Mojej Mamy mamy kolejną wizytę
Takie niewyraźne jeszcze ale najważniejsze że Jest Nasz SkarbSuper, ze maluszek zdrowy pochwal sie fotka
Załączniki
hope322
Cudowne malenstwoTakie niewyraźne jeszcze ale najważniejsze że Jest Nasz SkarbZobacz załącznik 865493
Ewunka
Koniczyna82
Kotki zjedzą rybki, już filują
A i ze spaniem coś się włączyło poprostu masakra .. najgorsze, że wpadam w jakiś dziwny płacz i bardzo kłóce się z mężem..nie wiem czemu tak jest mam chyba jakaś depresję.. dobrze , że chociaż Mała faluje w brzuszku ❤Kochana, to normalne że teraz gorzej się czujesz. Będziesz w środę u Pani dr więc zapytaj dla pewności czy masz się tym martwić. Zobaczysz na USG Lenke to na pewno lepiej się poczujesz .
Dobrze że spać możesz to chociaż organizm się regeneruje.
Już się tej wizyty nie mogę doczekać w środę.. dziś bardzo mi się brzuch napinal..
A jak Wy się czujecie ?
jasani
Ale tu cisza nastała Co tam u Was dziewczyny? @ajka89 jakies przeczucia, a może już tulisz Gaję? @Pixie_Dixie co tam u Was? Jak się czujecie?
Oczekiwanie2017
A i ze spaniem coś się włączyło poprostu masakra .. najgorsze, że wpadam w jakiś dziwny płacz i bardzo kłóce się z mężem..nie wiem czemu tak jest mam chyba jakaś depresję.. dobrze , że chociaż Mała faluje w brzuszku ❤
Już się tej wizyty nie mogę doczekać w środę.. dziś bardzo mi się brzuch napinal..
A jak Wy się czujecie ?
Kochana, hormony szaleją stąd pewnie ten gorszy nastrój. Do tego dochodzi pogoda, strach o Małą, itp. Ale na pewno wszystko jest dobrze .
My czujemy się całkiem dobrze. Dużo śpię, wypoczywam i się nie przemęczam. W tym tygodniu zamierzam ubranka poprać i uporządkować to co już mam kupione.
reklama
No pogoda nie rozpieszcza ja jeszcze we wtorek jadę na małe zakupy i w następnym tygodniu tez zaczynam pranie , mama mi pomoże bo potem wyjeżdża na cały lipiec i oKochana, hormony szaleją stąd pewnie ten gorszy nastrój. Do tego dochodzi pogoda, strach o Małą, itp. Ale na pewno wszystko jest dobrze .
My czujemy się całkiem dobrze. Dużo śpię, wypoczywam i się nie przemęczam. W tym tygodniu zamierzam ubranka poprać i uporządkować to co już mam kupione.
Najważniejsze, że czuje jak się rusza i się uspokajam ale im bliżej tym większy stres.. A wózek już macie ? Bo już się pogubilam