reklama
Dziękuję kochana , że pytasz :*@zylwia a jak Ty sue dziś czujesz?
Przez te upały nie za bardzo.. zawroty głowy, nogi banie i caaaaaaaly dzień bym mogła spać;(
Cudownie!!!! Gratulacje [emoji8] [emoji8]Dziewczyny troszkę się nastresowalam bo było podejrzenie pustego jaja u nas ale we wtorek znalazł się zarodek 8mm z bijącym serduszkiem. W dwa tygodnie po widocznym pęcherzyku z YC. W piątek nie było nadal echa zarodka. Ufff...
adunnnia90
Fanka BB :)
Mój lekarz wiedział, bo on nas skierował do klinikiCześć. Czy mowiłyście swoim lekarzom prowadzących ciążę że jest ona dzięki in vitro?
jasani
Czasami dzidzia w ostatniej chwili się obraca dopiero także ciężko stwierdzić. U mnie jest ułożona główką w dół od 29-30 tc.Dziewczyny do kiedy Bejbik powinien przyjąć pozycję wyjściową?
nieagatka
Jasne, ze tak.Cześć. Czy mowiłyście swoim lekarzom prowadzących ciążę że jest ona dzięki in vitro?
nieagatka
Nie ma reguly. U mnie w rodzinie byl.przypadek w zeszkym roku, ze maluszek obrocil sie tydzien przed planowanym cc i urodzil sie naturalnie [emoji4]Dziewczyny do kiedy Bejbik powinien przyjąć pozycję wyjściową?
reklama
Aguleczka29
Ja mówiłam.Uważam ze to nie jest jakiś wstyd,a lekarz też bardziej uważniej na mnie patrzy.Cześć. Czy mowiłyście swoim lekarzom prowadzących ciążę że jest ona dzięki in vitro?