reklama
Ewunka
Fanka BB :)
@Pixie_Dixie Henio uroczy .
Gratuluję
Gratuluję
Ewunka
Ale ma piekny tron .Do 14miesiaca zycia bezwzglednie tylem, a tak naprawde do 4roku zycia dziecko powinno tylem jezdzic.
My wozimy sie tak [emoji16]
Zobacz załącznik 865014
Agnieś191
Nie jest potrzebny pit. Wypelniasz takie oświadczenie ze dochod który uzyskałaś wynika z zatrudnienia w danej firmie i oni chyba to sobie sprawdzają. Nawet urzędniczka nie pytała o pit.Teraz do becikowego bedziw pewno jeszcze pit potrzebny albo zaswiadczenie o zarobkach jak wprowadzili te ograniczenia jesli chodzi o dochod na czlonka rodziny
Ja musiałam dawać pit, baba pytała się mnie czy w roku 2016/2017 była zmiana pracy u mnie lub u meża a że u męża nie było, a u mnie była więc musiałam dać pit za 2016 ,umowę o pracę z nowej pracy, świadectwo pracy ze starej i zaświadczenie o zarobkach z nowej pracy i te papierki co oni daja do wypelnienia.Nie jest potrzebny pit. Wypelniasz takie oświadczenie ze dochod który uzyskałaś wynika z zatrudnienia w danej firmie i oni chyba to sobie sprawdzają. Nawet urzędniczka nie pytała o pit.
gooossia17
Teraz do becikowego bedziw pewno jeszcze pit potrzebny albo zaswiadczenie o zarobkach jak wprowadzili te ograniczenia jesli chodzi o dochod na czlonka rodziny
A ile nie może przekraczać? Bo nie wiem czy jest sens w moim przypadku się fatygować.
misis188
Podobno 1922 zl netto na osobe w rodzinieA ile nie może przekraczać? Bo nie wiem czy jest sens w moim przypadku się fatygować.
Nataliaa93
Jaki słodziak :* buziaki dla Was :* i szybkiego powrotu do domkuWitam ciocie!
Zobacz załącznik 865060
Wczoraj przyszedłem na swiat poprzez cc. Mam 4150 i 59. Jestem grzeczniutki [emoji57] i robię duzo kup po pachy [emoji6]
Agnieś191
Własbie, mnie też o to pytała, ale my oboje w tej samej firmie od lat.Ja musiałam dawać pit, baba pytała się mnie czy w roku 2016/2017 była zmiana pracy u mnie lub u meża a że u męża nie było, a u mnie była więc musiałam dać pit za 2016 ,umowę o pracę z nowej pracy, świadectwo pracy ze starej i zaświadczenie o zarobkach z nowej pracy i te papierki co oni daja do wypelnienia.
reklama
Evelin83
ja skladalam tydzien temu i mudialam pit moj i meza z 2016 roku, do tego zmienialam wtedy prace wiec swiadectwa pracy z poprzrdnich firm i nowa umowe. plus zasw. ze bylam pod opieka lekarza do 10 tyg i wypelniony wniosek. pewnie w kazdym urzedzie co innegoNie jest potrzebny pit. Wypelniasz takie oświadczenie ze dochod który uzyskałaś wynika z zatrudnienia w danej firmie i oni chyba to sobie sprawdzają. Nawet urzędniczka nie pytała o pit.