reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Teraz do becikowego bedziw pewno jeszcze pit potrzebny albo zaswiadczenie o zarobkach jak wprowadzili te ograniczenia jesli chodzi o dochod na czlonka rodziny

reklama
Teraz do becikowego bedziw pewno jeszcze pit potrzebny albo zaswiadczenie o zarobkach jak wprowadzili te ograniczenia jesli chodzi o dochod na czlonka rodziny
Nie jest potrzebny pit. Wypelniasz takie oświadczenie ze dochod który uzyskałaś wynika z zatrudnienia w danej firmie i oni chyba to sobie sprawdzają. Nawet urzędniczka nie pytała o pit.

Nie jest potrzebny pit. Wypelniasz takie oświadczenie ze dochod który uzyskałaś wynika z zatrudnienia w danej firmie i oni chyba to sobie sprawdzają. Nawet urzędniczka nie pytała o pit.
Ja musiałam dawać pit, baba pytała się mnie czy w roku 2016/2017 była zmiana pracy u mnie lub u meża a że u męża nie było, a u mnie była więc musiałam dać pit za 2016 ,umowę o pracę z nowej pracy, świadectwo pracy ze starej i zaświadczenie o zarobkach z nowej pracy i te papierki co oni daja do wypelnienia.

Ja musiałam dawać pit, baba pytała się mnie czy w roku 2016/2017 była zmiana pracy u mnie lub u meża a że u męża nie było, a u mnie była więc musiałam dać pit za 2016 ,umowę o pracę z nowej pracy, świadectwo pracy ze starej i zaświadczenie o zarobkach z nowej pracy i te papierki co oni daja do wypelnienia.
Własbie, mnie też o to pytała, ale my oboje w tej samej firmie od lat.

reklama
ja skladalam tydzien temu i mudialam pit moj i meza z 2016 roku, do tego zmienialam wtedy prace wiec swiadectwa pracy z poprzrdnich firm i nowa umowe. plus zasw. ze bylam pod opieka lekarza do 10 tyg i wypelniony wniosek. pewnie w kazdym urzedzie co innego

Do góry