reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny a jaki materacyk do łużeczka? Te co są w zestawach wystarczą? Czy lepiej kupić osobno stelaż i osobno materac? No i jaki powinien być materac:z wkładem kokosowym, z gąbki, miekki, twardy?

reklama
Witajcie Kobietki :) mam do Was pytanie o szumisia. Kojarzę, że temat już się przewijał, ale nie mogę się doszukać.. do rzeczy: Jedna dziewczyna chce sprzedać szumisia ale jakby samą głowę za 45 zł (cenę widziałam na kartoniku - 89 zł) Szumiś nie używany bo od rodziny ta dziewczyna dostała większego - ten leżał w kartonie - był włączony w celu sprawdzenia czy działa.Kupiony został na święta więc domyślam się że ma pół roku.. ale Dziewczyny pytanie czy warto kupić? Czy cena w porządku? Czy jest w ogóle sens kupować, korzystacie? Sprawdza się? Poratujcie! ;)
U mnie przez pierwsze 4mies byl ignorowany, ale potem sprawdzil sie super. Do tej pory uzywamy.

Witajcie Kobietki :) mam do Was pytanie o szumisia. Kojarzę, że temat już się przewijał, ale nie mogę się doszukać.. do rzeczy: Jedna dziewczyna chce sprzedać szumisia ale jakby samą głowę za 45 zł (cenę widziałam na kartoniku - 89 zł) Szumiś nie używany bo od rodziny ta dziewczyna dostała większego - ten leżał w kartonie - był włączony w celu sprawdzenia czy działa.Kupiony został na święta więc domyślam się że ma pół roku.. ale Dziewczyny pytanie czy warto kupić? Czy cena w porządku? Czy jest w ogóle sens kupować, korzystacie? Sprawdza się? Poratujcie! ;)
My dostaliśmy w prezencie i używamy jakoś od momentu jak corcia skończyła jeden miesiąc [emoji4]

Dziewczyny a jaki materacyk do łużeczka? Te co są w zestawach wystarczą? Czy lepiej kupić osobno stelaż i osobno materac? No i jaki powinien być materac:z wkładem kokosowym, z gąbki, miekki, twardy?
Stelaz masz w lozeczku. Dla dziecka lepszy twardszy z tym ze dziecko tez duzo nie wazy. Nie kupuj materaca z gryka-niestety bardzo czesti sa pianka, gryka, kokos i.one zazwyczaj sa razen z lizeczkiem jak chcesz kupic zestaw

Stelaz masz w lozeczku. Dla dziecka lepszy twardszy z tym ze dziecko tez duzo nie wazy. Nie kupuj materaca z gryka-niestety bardzo czesti sa pianka, gryka, kokos i.one zazwyczaj sa razen z lizeczkiem jak chcesz kupic zestaw

Właśnie widziałam w zestawie z kokosem i półtwardą pianką poliuretanową i się zastanawiam, czy taki może być.
Ja tak ostatnio się lenię (nie wiem kto wymyślił, że 2 trymestr to super energia:oo2:), a mam raptem parę ciuszków. Zmobilizowałyście mnie do zakupów:biggrin2:

reklama
I mam jeszcze pytanie. Czy kupowałyście adaptery do pasów samochodowych żeby brzuszka nie uciskały? Czy to faktycznie wpływa na bezpieczeństwo w czasie bum, czy tylko o wygodę chodzi?

Do góry