reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Zlozone:)

Załączniki

• 201806042332541001.jpg
    201806042332541001.jpg
    489,6 KB · Wyświetleń: 84
  • 201806042332541000.jpg
    201806042332541000.jpg
    377,4 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Dziewczyny kompletuję powoli torbę do szpitala. Czy ktoś może mi powiedzieć ile po cc potrzebuję tych majtek poporodowych i podkładów ??
Ja jak glupia nakupilam bo mialo byc sn i zuzylam tylko kilka sztuk. Najlepsze midium z hartmana jezeki chodzi o podklady a majtek zuzylam 2 pary bo jak mi po 2 dniach odkleili plaster z cc to ubieralam zwykle luzne bo tak bylo mi lepiej.

@Oczekiwanie2017 A gdzie Ty zaginęłaś w akcji :p

Nie zaginęłam, czytam Was regularnie :). Ale bardziej korzystam z rad i opinii niż sama je udzielam. Trochę alergia mnie męczy (taka pora roku) i duzo śpię (i w dzień i w nocy). Na szczescie stopy tylko o rozmiar się powiększyły (to tak nawiązując do wczorajszych postów o opuchliznie . Powoli przychodzą mi paczki z ubrankami, rozkami,pizamami,itp. Wic też się już szykuje na całego ;).
Jutro mam USG 3 trymestru, nie mogę się już doczekać.

Pije dużo magnez biorę codziennie.
Z badań CRP morfologia i wszystko watrobowe . Wszystko w dolnej granicy .
Mocz tydzień temu są jakieś bakterie ale miałam się tym nie przejmować . Cholestaza owszem "najczęściej" w 30 tyg ale te objawy najbardziej pod to pochodziły .

Dziękuję ❤️
Nigdy nie miałam alergii ale sądzę że jakby to była alergia to swędzenie byłoby też w innych miejscach.

I od czego to było i w którym tygodniu ?
Nie wiem od czego ok 10 tc na spaniu drapałam brzuch do krwi .Od zmian hormonalnych mowił lekarz niektorzy tak mają . Potem troche przeszlo odstawiłam tabletki i znow wrociło . Moje dziecko ma 6 miesięcy a mi na brzuchu została taka czerwona swedzaca plama ( ale walcze z hormonami jeszcze ....)

Dla mnie to najgorszy bol jaki przezylam o tej pory... A przeszlam juz HSG, tatuowanie czy zastrzyki z kwasu hialuronowego w usta :) Zakladania nie czulam bo pod narkoza ale zdejmowanie brrr wydarlam sie na caly oddzial [emoji14] A w ogole jak sie obudzilam po operacji to krzyczalam na pielegniarke ze mi sie siku chce zeby mi dala wstac! A ona - sikaj do cewnika! A ja - ja nie umiem do tego sikac! [emoji23] heheh Ale serio uczucie jak najgorsze zapalenie pecherza.
Ja juz miałam kilka razy cewnik czasem zrobienie 1 siku to gorsze niż cala operacjia ....

reklama
Nie zaginęłam, czytam Was regularnie :). Ale bardziej korzystam z rad i opinii niż sama je udzielam. Trochę alergia mnie męczy (taka pora roku) i duzo śpię (i w dzień i w nocy). Na szczescie stopy tylko o rozmiar się powiększyły (to tak nawiązując do wczorajszych postów o opuchliznie . Powoli przychodzą mi paczki z ubrankami, rozkami,pizamami,itp. Wic też się już szykuje na całego ;).
Jutro mam USG 3 trymestru, nie mogę się już doczekać.
Ooo ale masz fajnie;) ja wizyta za tydzień to będzie równy 30tc i mam nadzieję, że mnie Pani doktor też wyśle :D

Ja jeszcze czekam na kilka paczek dla Lenci i dziś jadę do siebie do domu po listę jaka sobie zrobiłam (bo odpoczywam sobie u mamy ) :D i posprawdzam dobrze i dopisze jak coś mi przyjdzie do głowy i teraz bede zamawiała dla siebie koszule itd. I trochę kosmetyków ;)

To ja 3mam kciuki za dzisiejszą wizytę i mam nadzieję, że teraz się nie wywiniesz i wstawisz zdjęcie bo czekam na nie od 1usg :D :D :D

Do góry