reklama
kredka82
Fanka BB :)
Ja jak glupia nakupilam bo mialo byc sn i zuzylam tylko kilka sztuk. Najlepsze midium z hartmana jezeki chodzi o podklady a majtek zuzylam 2 pary bo jak mi po 2 dniach odkleili plaster z cc to ubieralam zwykle luzne bo tak bylo mi lepiej.Dziewczyny kompletuję powoli torbę do szpitala. Czy ktoś może mi powiedzieć ile po cc potrzebuję tych majtek poporodowych i podkładów ??
walczaca o szczescie
Baaardzo ładny,zgrabny brzusio :-))Zobacz załącznik 863953
Jeszcze 2 tygodnie
walczaca o szczescie
Zazdroszczę :-) najbardziej tego że możesz spać... ja mam z tym problem :/To ja mam szczęście bo nie puchne wcale.
Z soboty na niedzielę brzuch bolał jak na okres dosyć nie spałam całą noc przeszło w niedzielę po południu.
Oprócz tych boli czuje się super dużo odpoczywam śpię ale tylko dlatego że się nudzę.
walczaca o szczescie
Piękne [emoji173][emoji173][emoji173] my mebelki już mamy, trochę złożonych ale akurat łóżeczka m ma składać jak już Dziewczynki będą na świecie :-) tak sobie wymyślił :-))Zlozone
Oczekiwanie2017
@Oczekiwanie2017 A gdzie Ty zaginęłaś w akcji
Nie zaginęłam, czytam Was regularnie . Ale bardziej korzystam z rad i opinii niż sama je udzielam. Trochę alergia mnie męczy (taka pora roku) i duzo śpię (i w dzień i w nocy). Na szczescie stopy tylko o rozmiar się powiększyły (to tak nawiązując do wczorajszych postów o opuchliznie . Powoli przychodzą mi paczki z ubrankami, rozkami,pizamami,itp. Wic też się już szykuje na całego .
Jutro mam USG 3 trymestru, nie mogę się już doczekać.
Ewunka
Nie wiem od czego ok 10 tc na spaniu drapałam brzuch do krwi .Od zmian hormonalnych mowił lekarz niektorzy tak mają . Potem troche przeszlo odstawiłam tabletki i znow wrociło . Moje dziecko ma 6 miesięcy a mi na brzuchu została taka czerwona swedzaca plama ( ale walcze z hormonami jeszcze ....)Pije dużo magnez biorę codziennie.
Z badań CRP morfologia i wszystko watrobowe . Wszystko w dolnej granicy .
Mocz tydzień temu są jakieś bakterie ale miałam się tym nie przejmować . Cholestaza owszem "najczęściej" w 30 tyg ale te objawy najbardziej pod to pochodziły .
Dziękuję
Nigdy nie miałam alergii ale sądzę że jakby to była alergia to swędzenie byłoby też w innych miejscach.
I od czego to było i w którym tygodniu ?
Ewunka
Ja juz miałam kilka razy cewnik czasem zrobienie 1 siku to gorsze niż cala operacjia ....Dla mnie to najgorszy bol jaki przezylam o tej pory... A przeszlam juz HSG, tatuowanie czy zastrzyki z kwasu hialuronowego w usta Zakladania nie czulam bo pod narkoza ale zdejmowanie brrr wydarlam sie na caly oddzial [emoji14] A w ogole jak sie obudzilam po operacji to krzyczalam na pielegniarke ze mi sie siku chce zeby mi dala wstac! A ona - sikaj do cewnika! A ja - ja nie umiem do tego sikac! [emoji23] heheh Ale serio uczucie jak najgorsze zapalenie pecherza.
misis188
My zlozylismy go tylko zeby sprawdzic czy wszystko gra i dzis trafia znow do pudlaPiękne [emoji173][emoji173][emoji173] my mebelki już mamy, trochę złożonych ale akurat łóżeczka m ma składać jak już Dziewczynki będą na świecie :-) tak sobie wymyślił :-))
reklama
Ooo ale masz fajnie ja wizyta za tydzień to będzie równy 30tc i mam nadzieję, że mnie Pani doktor też wyśleNie zaginęłam, czytam Was regularnie . Ale bardziej korzystam z rad i opinii niż sama je udzielam. Trochę alergia mnie męczy (taka pora roku) i duzo śpię (i w dzień i w nocy). Na szczescie stopy tylko o rozmiar się powiększyły (to tak nawiązując do wczorajszych postów o opuchliznie . Powoli przychodzą mi paczki z ubrankami, rozkami,pizamami,itp. Wic też się już szykuje na całego .
Jutro mam USG 3 trymestru, nie mogę się już doczekać.
Ja jeszcze czekam na kilka paczek dla Lenci i dziś jadę do siebie do domu po listę jaka sobie zrobiłam (bo odpoczywam sobie u mamy ) i posprawdzam dobrze i dopisze jak coś mi przyjdzie do głowy i teraz bede zamawiała dla siebie koszule itd. I trochę kosmetyków
To ja 3mam kciuki za dzisiejszą wizytę i mam nadzieję, że teraz się nie wywiniesz i wstawisz zdjęcie bo czekam na nie od 1usg