walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Dziewczyny kompletuję powoli torbę do szpitala. Czy ktoś może mi powiedzieć ile po cc potrzebuję tych majtek poporodowych i podkładów ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O rety... współczuję :/ to chyba jeszcze sporo przede mną. Ja jak wstaję w nocy siku lub rano to nie mogę stanąć na stopach... muszę się najpierw "rozchodzić"
To ja palcami u stop nie moglam ruszyc ani dzwignac nogi na krzeslo by odciazyc, m mi podnosil. Podkladow nie bralam, u nas dawali opakowania na biezaco. Majtki 3szt zuzylam i ja mam takie ktore moglam prac. Potem w domu z nich korzystalam bo przy tych upalach...Dziewczyny kompletuję powoli torbę do szpitala. Czy ktoś może mi powiedzieć ile po cc potrzebuję tych majtek poporodowych i podkładów ??
Link do: Japonki CROCS - Sexi Flip Women 11354 BlackMoże te klapki od kosmetyczki jak się zrobi pediciure?? [emoji23]
Sorki ale mam ten sam problem i nie udało mi się nic namierzyć [emoji14]
A mogę zadać osobiste pytanie?? Długo się krwawi po cc?? Ja miałam zawsze bardzo obfite miesiączki i mnie to przeraża :/To ja palcami u stop nie moglam ruszyc ani dzwignac nogi na krzeslo by odciazyc, m mi podnosil. Podkladow nie bralam, u nas dawali opakowania na biezaco. Majtki 3szt zuzylam i ja mam takie ktore moglam prac. Potem w domu z nich korzystalam bo przy tych upalach...
O widzisz. Fajne dosyć warto przemyśleć :-))Link do: Japonki CROCS - Sexi Flip Women 11354 Black
W tych butach moja szwagierka do konca ciazy chodzila. Nie wiem czy sie na nie nie skusze. Moja noga okropnie wyglada w takich odkrytych japonkach (ja mam swira na tym punkcie) ale nie wiem czy to nie bedzie dobre wyjscie z sytuacji. I podobno sa strasznie wygodne
Ja wlasnie chodze w takich piankowych i to jedyne w jakie sie mieszcze polecamKup zwykle piankowe numer za duze albo meskie bo chyba szersze sa
Ja rodziłam sn. Dziś już mam czystą podpaske , od porodu mineło 11dni. A krawienie było jak okresowe nie było jakoś mega obfite, spodziewałam się większego, tylko ja dużo krwi podczas porodu straciłam i nie wiem czy to ma jakieś znaczenie.A mogę zadać osobiste pytanie?? Długo się krwawi po cc?? Ja miałam zawsze bardzo obfite miesiączki i mnie to przeraża :/
A tak widziałam,że są jednorazowe i wielo. To też zamowie te z możliwością prania. Dziękuję :-)