reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Znaczy się że gorsze niż na końcówce? To ja chyba w męża kapciach wrócę [emoji23] teraz już nogi mieszcza mi się tylko w jedne sandałki i jedne klapki
No te nogi to masakra. Ja swoje jeszczw mam szerokie tak ze nie kazde mi pasuja a teraz to nie wiem w czym bede chodzic. Kupilam jedne w ccc bo byly fajne szerokie, jak nie mam spuchnietych to jeszczw sie mieszcza a jak sa to zostały mi jedne sandalki które tez takie na styk sa. Dziewczyny macie jakies buty do polecenia szerokie?

reklama
CB0347B0-1FE6-47F7-9055-E4F1E773E448.jpeg
Znaczy się że gorsze niż na końcówce? To ja chyba w męża kapciach wrócę [emoji23] teraz już nogi mieszcza mi się tylko w jedne sandałki i jedne klapki
No to ja ze szpitala wychodziłam w klapkach. Dopiero od piątku chodze w starych butach, ale jeszcze troche pidbicie opuchniete. Dodaje zdjecie ale nie oddaje wielkosci lydek i kostek.

Załączniki

• CB0347B0-1FE6-47F7-9055-E4F1E773E448.jpeg
    CB0347B0-1FE6-47F7-9055-E4F1E773E448.jpeg
    229,4 KB · Wyświetleń: 402
No te nogi to masakra. Ja swoje jeszczw mam szerokie tak ze nie kazde mi pasuja a teraz to nie wiem w czym bede chodzic. Kupilam jedne w ccc bo byly fajne szerokie, jak nie mam spuchnietych to jeszczw sie mieszcza a jak sa to zostały mi jedne sandalki które tez takie na styk sa. Dziewczyny macie jakies buty do polecenia szerokie?
Najlepsze buty/ laczki męża :p

3x gorzej ha ha ha ha
Mnie bardzo w ciazy nogi nie puchly ale ja skonczylam na 35 tc :-p
Ale po Cc porodzie łydki i nogi to dosłownie jak szrek :laugh2: w bamboszach chodziłam po szpitalu :) bo 10 dni spałam tam z Marcelina po powrocue do fomu bylo juz lepiej duuuuzo lepiej . To nie trwa długo ale maly pakrc od nogi wygląda jak duzy a dyzy jak. ...

Japonki ?:D

Może te klapki od kosmetyczki jak się zrobi pediciure?? [emoji23]
Sorki ale mam ten sam problem i nie udało mi się nic namierzyć [emoji14]

Zobacz załącznik 863616
No to ja ze szpitala wychodziłam w klapkach. Dopiero od piątku chodze w starych butach, ale jeszcze troche pidbicie opuchniete. Dodaje zdjecie ale nie oddaje wielkosci lydek i kostek.
O rety... współczuję :/ to chyba jeszcze sporo przede mną. Ja jak wstaję w nocy siku lub rano to nie mogę stanąć na stopach... muszę się najpierw "rozchodzić"

3x gorzej ha ha ha ha
Mnie bardzo w ciazy nogi nie puchly ale ja skonczylam na 35 tc :-p
Ale po Cc porodzie łydki i nogi to dosłownie jak szrek :laugh2: w bamboszach chodziłam po szpitalu :) bo 10 dni spałam tam z Marcelina po powrocue do fomu bylo juz lepiej duuuuzo lepiej . To nie trwa długo ale maly pakrc od nogi wygląda jak duzy a dyzy jak. ...
Ja jestem w 32 tc i mój właśnie przestał wyglądać jak mały palec [emoji14]

reklama
Do góry