reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Moja corcia miala rowno tydzien. Wyszlysmy na pol godz, to byl kwiecien.
Mysle, ze ostroznym trzeba byc w zimie, teraz mozesz wychodzic od razu i korzystac z pogody.
Właśnie też to chciałam pisać że teraz jak jest tak ciepło to odrazu po powrocie do domu. U nas w zimne pierwszy spacer jak mieli 10 dni.

reklama
U nas to wlasnie jest pod katem genetyki i dostajesz wynik do domu. Mojej corce tarczycy nie badali z tego co wiem. Ale u nas nie robi sie tez usg bioderek wiec jak miala 9mies i bylam w pl to poszlam do specjalisty od usg i zrobil bioderka, brzuszek, glowke i tarczyce wlasnie i powiedzial, ze jest idealnie zdrowa [emoji16]
A powiedz mi to u jednego lekarza bylas? Bo ja tez chce mala od a do z zbadac jak bedziemy w pl ale nie wiem jak sie za to zabrac
Dziewczyny a od kiedy można wybrać się na pierwszy spacer i jak długo powinien trwać?
Jak ladna pogoda to juz mozecie isc. My bylysmy po 8 dniach bo lalo i wialo u nas

A powiedz mi to u jednego lekarza bylas? Bo ja tez chce mala od a do z zbadac jak bedziemy w pl ale nie wiem jak sie za to zabracJak ladna pogoda to juz mozecie isc. My bylysmy po 8 dniach bo lalo i wialo u nas
Tak, jest u mnie w miescie koles specjalista od usg dzieci. Miesiac wczesniej trzeba sie zapisywac, takie kolejki, bo podobno jest najlepszy i u niego zrobilam wszytsko. Widac, ze profesjonslista, super podjescie do dziecka. Zbadal ja od a do z, a ona byla taka grzeczna i usmiechnieta, ze w szoku bylam.

Tak, jest u mnie w miescie koles specjalista od usg dzieci. Miesiac wczesniej trzeba sie zapisywac, takie kolejki, bo podobno jest najlepszy i u niego zrobilam wszytsko. Widac, ze profesjonslista, super podjescie do dziecka. Zbadal ja od a do z, a ona byla taka grzeczna i usmiechnieta, ze w szoku bylam.
A z jakiego miasta jestes?

reklama
Do góry