gooossia17
Fanka BB :)
Mamy taki sam :-)) nawet 2 [emoji14]
Jest rewelacyjny. Kosztuje swoje ale prałam już chyba z 7-8 razy i nic się z nim nie dzieje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamy taki sam :-)) nawet 2 [emoji14]
Ja mialam w temp. Pokojowej nigdy nie bylo duzych zapasówDziewczyny jak to jest z tym.pokarmem odciaganym? Podgrzewacue go w tych specjalnych podgrzewaczach czt normalnie w wodzie. Ratownik medyczny polecił nsm dla dziecka kupic termometr douszny wiec nim nie bede w stanie zmierzyć temp pokarmu jakbym chciala dac odciagniety (o ile bedzie pokarm)
Gratulacje ..Wow to już gratuluję. Zdrówka dla was dziewczynki
Cudowna kruszynkaBardzo dobrze [emoji2] przybiera na wadze. Coraz większy apetyt ma myśle, ze wazy już ponad 2500gram. Jutro będzie polozna to będę wiedziała. Bardzo lubi się z rodzicami przytulać. Odwiedziliśmy we wtorek neurologa. Pod względem neurologicznym Zosia jest zdrowa. Teraz czeka nas maraton po lekarzach. Okulista, kardiolog, ortopeda. Gwiazda śpi z nami w łóżku i choć jest najmniejsza zajmuje najwiecej miejsca. W dalszym ciągu nie chce złapać piersi, ale ściągam jej pokarm (co 3 h). Lubi się kapać i uwielbia smarować się kremami po kąpieli [emoji7] Zobacz załącznik 862353
Ja używam i daje mi to duży komfort psychiczny.Dziewczyny powiedzcie mi czy kazda z Was uzywa/kupuje monitor oddechu? Zastanawiam sie czy to taki niezbedny gadzet.
Ja nie mam . Marcelina spi w naszym łóżku .Dziewczyny powiedzcie mi czy kazda z Was uzywa/kupuje monitor oddechu? Zastanawiam sie czy to taki niezbedny gadzet.
No wlasnie mysle, ze u mnie bedzie tak samo i zastanawiam sie czy jest sens kupowacJa nie mam . Marcelina spi w naszym łóżku .
Dziewczyny powiedzcie mi czy kazda z Was uzywa/kupuje monitor oddechu? Zastanawiam sie czy to taki niezbedny gadzet.
Ja bez tego bym nie spała spokojnie. W szpitalu przez trzy noce czuwalam nad małąDziewczyny powiedzcie mi czy kazda z Was uzywa/kupuje monitor oddechu? Zastanawiam sie czy to taki niezbedny gadzet.