reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dzisiaj doszła przesyłka z Wish po niecałych 2 tygodniach. A miała być dopiero w lipcu :shocked2:
Niby rozmiar 70, ale wydaje mi sie, że na nasze to tak 62-68.
20180601_123434.jpg

Załączniki

• 20180601_123434.jpg
    20180601_123434.jpg
    732,2 KB · Wyświetleń: 135
reklama
Ja nie mam . Marcelina spi w naszym łóżku .

Ja mam a Zosia śpi w naszym łóżku. Włączaliśmy prace razy monitor i powiem szczerze, ze jest bardzo zwodniczy. Włączył nam się 2 razy jak Zosia leżała z otwartymi oczkami i normalnie oddychała a drugim razem jak się wiercila. Nie wiem czy to może jest za lekka jeszcze. Dla mnie monitor to bardzo stresująca sprawa.

Ja też nie kupiłam tego monitora i mam nadzieję że będę mogła spokojnie spać.Lozeczko mam 1,5 m od łóżka bo w sumie mamy 1 pokój i też nie chce uczyć maluszka spać z nami ale jak będzie to czas pokaże.

Ja mam a Zosia śpi w naszym łóżku. Włączaliśmy prace razy monitor i powiem szczerze, ze jest bardzo zwodniczy. Włączył nam się 2 razy jak Zosia leżała z otwartymi oczkami i normalnie oddychała a drugim razem jak się wiercila. Nie wiem czy to może jest za lekka jeszcze. Dla mnie monitor to bardzo stresująca sprawa.
Nie wiem czemu nie znam sie ale na pewno to nie problem wagi bo to jest wlasnie dla wcześniaków

Dziewczyny powiedzcie mi czy kazda z Was uzywa/kupuje monitor oddechu? Zastanawiam sie czy to taki niezbedny gadzet.
Ja kupiłam używaliśmy przez chwile i jak bralam małego z łóżeczka zapominałam wyłączyć monitor , bo jak nie wyłączyłam to mi wył alarm a to zdarzało się bardzo często że zapomniałam i teraz nie używam wystawiłam na sprzedaż bo mały śpi z nami i tak ,w łóżeczku leży tylko w dzien

Ostatnia edycja:
Dzisiaj doszła przesyłka z Wish po niecałych 2 tygodniach. A miała być dopiero w lipcu :shocked2:
Niby rozmiar 70, ale wydaje mi sie, że na nasze to tak 62-68.
Zobacz załącznik 862647
Ladny komplecik :) Mi kilka dni temu tez przyszla pierwsza przesylka ale ja zamawialam tylko opaski na glowe tak, zeby przetestowac czy w ogole paczka dotrze :p u mnie tez wczesniej przyszla, bo 3 tyg przed czasem. Opaski sa super :)

reklama
Ladny komplecik :) Mi kilka dni temu tez przyszla pierwsza przesylka ale ja zamawialam tylko opaski na glowe tak, zeby przetestowac czy w ogole paczka dotrze :p u mnie tez wczesniej przyszla, bo 3 tyg przed czasem. Opaski sa super :)
A pokaż jakie? Ja zamawiałam tylko jedną na gumeczce.

Do góry