reklama
gooossia17
Fanka BB :)
Ja nie mam . Marcelina spi w naszym łóżku .
Ja mam a Zosia śpi w naszym łóżku. Włączaliśmy prace razy monitor i powiem szczerze, ze jest bardzo zwodniczy. Włączył nam się 2 razy jak Zosia leżała z otwartymi oczkami i normalnie oddychała a drugim razem jak się wiercila. Nie wiem czy to może jest za lekka jeszcze. Dla mnie monitor to bardzo stresująca sprawa.
walczaca o szczescie
Dlatego właśnie planuję na razie nie kupować. Jak urodzę to zapytam w szpitalu czy dzieciaczki mają zalecenie używać czy nie i wtedy się zastosuje do zaleceń :-)Wydaje mi się, że większe zastosowanie ma to u wcześniaków. U dzieci urodzonych o czasie ryzyko śmierci łóżeczkowej spada.
misis188
Ale superDzisiaj doszła przesyłka z Wish po niecałych 2 tygodniach. A miała być dopiero w lipcu
Niby rozmiar 70, ale wydaje mi sie, że na nasze to tak 62-68.
Zobacz załącznik 862647
Ewunka
Nie wiem czemu nie znam sie ale na pewno to nie problem wagi bo to jest wlasnie dla wcześniakówJa mam a Zosia śpi w naszym łóżku. Włączaliśmy prace razy monitor i powiem szczerze, ze jest bardzo zwodniczy. Włączył nam się 2 razy jak Zosia leżała z otwartymi oczkami i normalnie oddychała a drugim razem jak się wiercila. Nie wiem czy to może jest za lekka jeszcze. Dla mnie monitor to bardzo stresująca sprawa.
Ja kupiłam używaliśmy przez chwile i jak bralam małego z łóżeczka zapominałam wyłączyć monitor , bo jak nie wyłączyłam to mi wył alarm a to zdarzało się bardzo często że zapomniałam i teraz nie używam wystawiłam na sprzedaż bo mały śpi z nami i tak ,w łóżeczku leży tylko w dzienDziewczyny powiedzcie mi czy kazda z Was uzywa/kupuje monitor oddechu? Zastanawiam sie czy to taki niezbedny gadzet.
Ostatnia edycja:
hope322
Tez myslalam o uzywanym, bo szkoda mi kasy na nowe jak pewnie mala bedzie spala z namiJa uważam, że to nie jest niezbędne. Kupiłam od kogoś w tańszej cenie i chyba tylko dlatego, że nie było drogie.
hope322
Ladny komplecik Mi kilka dni temu tez przyszla pierwsza przesylka ale ja zamawialam tylko opaski na glowe tak, zeby przetestowac czy w ogole paczka dotrze u mnie tez wczesniej przyszla, bo 3 tyg przed czasem. Opaski sa superDzisiaj doszła przesyłka z Wish po niecałych 2 tygodniach. A miała być dopiero w lipcu
Niby rozmiar 70, ale wydaje mi sie, że na nasze to tak 62-68.
Zobacz załącznik 862647
reklama
jasani
A pokaż jakie? Ja zamawiałam tylko jedną na gumeczce.Ladny komplecik Mi kilka dni temu tez przyszla pierwsza przesylka ale ja zamawialam tylko opaski na glowe tak, zeby przetestowac czy w ogole paczka dotrze u mnie tez wczesniej przyszla, bo 3 tyg przed czasem. Opaski sa super