reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wow, ale tu wczoraj cisza była:) Pewnie wszyscy w plenerze:)
Ja też nawet nie miałam czasu napisać po wizycie, bo trzeba było chatę ogarnąć na przyjście gości:)
Jaś rośnie zdrowo, waży już 960g :) W czasie wizyty otwierał buzię i wystawiał język:-p
Nastepny podgląd 20 czerwca.
Miłego dnia Dziewczyny:)

reklama

Bardzo dobrze [emoji2] przybiera na wadze. Coraz większy apetyt ma myśle, ze wazy już ponad 2500gram. Jutro będzie polozna to będę wiedziała. Bardzo lubi się z rodzicami przytulać. Odwiedziliśmy we wtorek neurologa. Pod względem neurologicznym Zosia jest zdrowa. Teraz czeka nas maraton po lekarzach. Okulista, kardiolog, ortopeda. Gwiazda śpi z nami w łóżku i choć jest najmniejsza zajmuje najwiecej miejsca. W dalszym ciągu nie chce złapać piersi, ale ściągam jej pokarm (co 3 h). Lubi się kapać i uwielbia smarować się kremami po kąpieli [emoji7]
IMG_1725.JPG

Załączniki

• IMG_1725.JPG
    IMG_1725.JPG
    351,6 KB · Wyświetleń: 586
Bardzo dobrze [emoji2] przybiera na wadze. Coraz większy apetyt ma myśle, ze wazy już ponad 2500gram. Jutro będzie polozna to będę wiedziała. Bardzo lubi się z rodzicami przytulać. Odwiedziliśmy we wtorek neurologa. Pod względem neurologicznym Zosia jest zdrowa. Teraz czeka nas maraton po lekarzach. Okulista, kardiolog, ortopeda. Gwiazda śpi z nami w łóżku i choć jest najmniejsza zajmuje najwiecej miejsca. W dalszym ciągu nie chce złapać piersi, ale ściągam jej pokarm (co 3 h). Lubi się kapać i uwielbia smarować się kremami po kąpieli [emoji7] Zobacz załącznik 862353
To super !!!!
Jakbym o Marcelinie czytała całe łóżko zajmuje a my na deskach spimy i dupa za łozkiem .

Bardzo dobrze [emoji2] przybiera na wadze. Coraz większy apetyt ma myśle, ze wazy już ponad 2500gram. Jutro będzie polozna to będę wiedziała. Bardzo lubi się z rodzicami przytulać. Odwiedziliśmy we wtorek neurologa. Pod względem neurologicznym Zosia jest zdrowa. Teraz czeka nas maraton po lekarzach. Okulista, kardiolog, ortopeda. Gwiazda śpi z nami w łóżku i choć jest najmniejsza zajmuje najwiecej miejsca. W dalszym ciągu nie chce złapać piersi, ale ściągam jej pokarm (co 3 h). Lubi się kapać i uwielbia smarować się kremami po kąpieli [emoji7] Zobacz załącznik 862353
Kochany skarbus❤

Dziewczyny jak to jest z tym.pokarmem odciaganym? Podgrzewacue go w tych specjalnych podgrzewaczach czt normalnie w wodzie. Ratownik medyczny polecił nsm dla dziecka kupic termometr douszny wiec nim nie bede w stanie zmierzyć temp pokarmu jakbym chciala dac odciagniety (o ile bedzie pokarm)

Dziewczyny jak to jest z tym.pokarmem odciaganym? Podgrzewacue go w tych specjalnych podgrzewaczach czt normalnie w wodzie. Ratownik medyczny polecił nsm dla dziecka kupic termometr douszny wiec nim nie bede w stanie zmierzyć temp pokarmu jakbym chciala dac odciagniety (o ile bedzie pokarm)
Ja mam w temp pokojowej a jak daje do lodówki to pozniej podgrzewam w podgrzewaczu

Ale cudo [emoji173][emoji173][emoji173] jaka Maleńka, wymiękłam aż się poryczałam :-)
I czyżby to otulacz w piórka z lulalove??

reklama
Do góry