reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny które mają monitor oddechu - na początku instalowalyscie jedną czy dwie płytki? W instrukcji jest napisane żeby dac jedną na początku gdy dziecko jeszcze nie raczkuje, bo gdy damy od razu dwie może włączać się fałszywy alarm... [emoji848] A jak jest u Was? Myślałam, że instaluje się od razu dwie, ale chyba nie.
Ja mialam jedna dopoki corcia nie zaczela sie przemieszczac czyki gdzies jak miala pol roku.

reklama
Ja mialam jedna dopoki corcia nie zaczela sie przemieszczac czyki gdzies jak miala pol roku.
A tą płytkę położyłas na środku czy bliżej jednego z brzegów łóżeczka jak w instrukcji? Zastanawiam się jak będzie lepiej [emoji12] I czy gdy położę Malutką nie w tym miejscu dokładnie gdzie leży płytka włączy się alarm...

A tą płytkę położyłas na środku czy bliżej jednego z brzegów łóżeczka jak w instrukcji? Zastanawiam się jak będzie lepiej [emoji12] I czy gdy położę Malutką nie w tym miejscu dokładnie gdzie leży płytka włączy się alarm...
Blizej brzgu przy ktorym ja kladlam. To nie jest tak, ze dziecko musi lezec idealnie na plytce wiex spoko [emoji6]

Dziewczyny które mają monitor oddechu - na początku instalowalyscie jedną czy dwie płytki? W instrukcji jest napisane żeby dac jedną na początku gdy dziecko jeszcze nie raczkuje, bo gdy damy od razu dwie może włączać się fałszywy alarm... [emoji848] A jak jest u Was? Myślałam, że instaluje się od razu dwie, ale chyba nie.
Jedna ale my w next2me mamy mala w nocy

Blizej brzgu przy ktorym ja kladlam. To nie jest tak, ze dziecko musi lezec idealnie na plytce wiex spoko [emoji6]
Dokladnie. I jak macie lozeczko za blisko Waszego to nie bedzie dzialac. My next2me mamy na nocjakies 30cm od naszego lozka bo plytka wychwytywala moj oddech i musielismy odsunac. Jak wyciagniesz dzieckonz lozeczka i bedziesz kolo niego stala to alarm sie nie wlaczy

Dziewczyny tym razem ja muszę zasięgnąć waszej opinii i doświadczenia.Moja Lenka ma czkawkę w brzuszku i to nie raz dziennie a zdarza się i trzy razy dziennie.Boje się że biedulka się męczy albo coś jest nie tak że tak często ?

Dziewczyny tym razem ja muszę zasięgnąć waszej opinii i doświadczenia.Moja Lenka ma czkawkę w brzuszku i to nie raz dziennie a zdarza się i trzy razy dziennie.Boje się że biedulka się męczy albo coś jest nie tak że tak często ?
Nic jej nie ma. Kazdy maluszek tak ma[emoji6] jak urodzisz to tez bedzie miala czkawki wiec to jak majbardziej normalne

Czkawka jest bardzo dobra i zdrowa dla dziecka w brzuszku. Pije sobie wody olodowe i cwiczy uklad trawienny - spokojnie.

reklama

Tak jak pisze nieagatka, to bardzo zdrowy objaw, tylko mi dr mówił, ze ćwiczy układ oddechowy. Moze to i to [emoji848]. Ale na pewno nie ma sie czym martwic.

Do góry