Tak ja też czytałam...No niedawno @Ropuszka666 się żegnała z nami. Teraz przeczytałam jej post na fb i już sama zgłupialam. @hope322 też coś wczoraj wspominała o odejściu. No Armagedon na forum.
A Ty @hope322 nie rób psikusa żadnego i wracaj ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak ja też czytałam...No niedawno @Ropuszka666 się żegnała z nami. Teraz przeczytałam jej post na fb i już sama zgłupialam. @hope322 też coś wczoraj wspominała o odejściu. No Armagedon na forum.
Jest przez brzuch, ale powaznie masz opory przez wizyta ginekologiczna z Twoim m?Dziewczyny mam pytanie czy na usg prenatalnym może być mój m ?? Oni jest dowcipnie czy przez brzuch już ?? Pytam się bo jakoś tego nie widzę.... facet ze sztucznym pysiorem w mojej kokoszce a mój m obok [emoji14]
dodam że jestem w 12 tygodniu i kilka dni.
A i jeszcze jedno pytanie to iść jest w 3 D??
Kochana ja mialam przez brzuch a potem.dowcipnie bo maluszek byl leniwyDziewczyny mam pytanie czy na usg prenatalnym może być mój m ?? Oni jest dowcipnie czy przez brzuch już ?? Pytam się bo jakoś tego nie widzę.... facet ze sztucznym pysiorem w mojej kokoszce a mój m obok
Jakoś byłoby mi tak dziwnie...Ale mój m się zawział i powiedział że jak płaci to idzieJest przez brzuch, ale powaznie masz opory przez wizyta ginekologiczna z Twoim m?
3d nsjlepiej ok 26-28tydz
Ja nie czytalam[emoji53]
Dziewczyny mam pytanie czy na usg prenatalnym może być mój m ?? Oni jest dowcipnie czy przez brzuch już ?? Pytam się bo jakoś tego nie widzę.... facet ze sztucznym pysiorem w mojej kokoszce a mój m obok
Mój M był ze mną ale ja sama chciałam żeby lekarz mi zmierzył szyjke A mój M akurat siedział na krzesle dalej na przeciwko moich rozlozonych nógDziewczyny mam pytanie czy na usg prenatalnym może być mój m ?? Oni jest dowcipnie czy przez brzuch już ?? Pytam się bo jakoś tego nie widzę.... facet ze sztucznym pysiorem w mojej kokoszce a mój m obok
I super podejście.Moj był też na takim wczesnym usg dowcipnym i później strasznie się śmiał że seksu się boję a takiego "kija"jak mi wsadzili to ok heheJakoś byłoby mi tak dziwnie...Ale mój m się zawział i powiedział że jak płaci to idzie![]()