reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja już z forum odchodzilam kilka razy gdzie....dalej wracałam o nadrabialam.Mysle że po porodzie już nie będę tu tak często bo teraz na codzień zaglądam kilka razy.
Każda z nas kiedyś ucieknie i w sumie dobrze bo to w pewnym sensie będzie oznacza spełnienie!

Dziewczyny mam pytanie czy na usg prenatalnym może być mój m ?? Oni jest dowcipnie czy przez brzuch już ?? Pytam się bo jakoś tego nie widzę.... facet ze sztucznym pysiorem w mojej kokoszce a mój m obok :p
dodam że jestem w 12 tygodniu i kilka dni.
A i jeszcze jedno pytanie to iść jest w 3 D??

Dziewczyny mam pytanie czy na usg prenatalnym może być mój m ?? Oni jest dowcipnie czy przez brzuch już ?? Pytam się bo jakoś tego nie widzę.... facet ze sztucznym pysiorem w mojej kokoszce a mój m obok [emoji14]
Jest przez brzuch, ale powaznie masz opory przez wizyta ginekologiczna z Twoim m?
3d nsjlepiej ok 26-28tydz

Dziewczyny mam pytanie czy na usg prenatalnym może być mój m ?? Oni jest dowcipnie czy przez brzuch już ?? Pytam się bo jakoś tego nie widzę.... facet ze sztucznym pysiorem w mojej kokoszce a mój m obok :p
Kochana ja mialam przez brzuch a potem.dowcipnie bo maluszek byl leniwy:) maz byl ze mna. Mi pani dr przelaczala podglad na 3d i.to bylo super:)

Prenatalne jest przez brzuch:)
A to Twój M jeszcze nie widział Bejbika?
Mi za pierwszym razem też było dziwnie, a teraz oboje wmontowani wzrokiem w monitor, banan na ryłku i nawet się nie myśli jak dr bada:)

Mój M był ze mną ale ja sama chciałam żeby lekarz mi zmierzył szyjke A mój M akurat siedział na krzesle dalej na przeciwko moich rozlozonych nóg :laugh2: pomyślałam, że dla niego super bo już dawno mojej towarzyszki nie widział :laugh2:

reklama
Jakoś byłoby mi tak dziwnie...Ale mój m się zawział i powiedział że jak płaci to idzie ;)
I super podejście.Moj był też na takim wczesnym usg dowcipnym i później strasznie się śmiał że seksu się boję a takiego "kija"jak mi wsadzili to ok hehe
Pieknie wspominam ta wizytę i ty też będziesz zobaczysz z której strony by robiona nie była.

Do góry