Tak ja też czytałam...No niedawno @Ropuszka666 się żegnała z nami. Teraz przeczytałam jej post na fb i już sama zgłupialam. @hope322 też coś wczoraj wspominała o odejściu. No Armagedon na forum.
A Ty @hope322 nie rób psikusa żadnego i wracaj ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak ja też czytałam...No niedawno @Ropuszka666 się żegnała z nami. Teraz przeczytałam jej post na fb i już sama zgłupialam. @hope322 też coś wczoraj wspominała o odejściu. No Armagedon na forum.
Jest przez brzuch, ale powaznie masz opory przez wizyta ginekologiczna z Twoim m?Dziewczyny mam pytanie czy na usg prenatalnym może być mój m ?? Oni jest dowcipnie czy przez brzuch już ?? Pytam się bo jakoś tego nie widzę.... facet ze sztucznym pysiorem w mojej kokoszce a mój m obok [emoji14]
dodam że jestem w 12 tygodniu i kilka dni.
A i jeszcze jedno pytanie to iść jest w 3 D??
Kochana ja mialam przez brzuch a potem.dowcipnie bo maluszek byl leniwy maz byl ze mna. Mi pani dr przelaczala podglad na 3d i.to bylo superDziewczyny mam pytanie czy na usg prenatalnym może być mój m ?? Oni jest dowcipnie czy przez brzuch już ?? Pytam się bo jakoś tego nie widzę.... facet ze sztucznym pysiorem w mojej kokoszce a mój m obok
Jakoś byłoby mi tak dziwnie...Ale mój m się zawział i powiedział że jak płaci to idzieJest przez brzuch, ale powaznie masz opory przez wizyta ginekologiczna z Twoim m?
3d nsjlepiej ok 26-28tydz
Ja nie czytalam[emoji53]
Dziewczyny mam pytanie czy na usg prenatalnym może być mój m ?? Oni jest dowcipnie czy przez brzuch już ?? Pytam się bo jakoś tego nie widzę.... facet ze sztucznym pysiorem w mojej kokoszce a mój m obok
Mój M był ze mną ale ja sama chciałam żeby lekarz mi zmierzył szyjke A mój M akurat siedział na krzesle dalej na przeciwko moich rozlozonych nóg pomyślałam, że dla niego super bo już dawno mojej towarzyszki nie widziałDziewczyny mam pytanie czy na usg prenatalnym może być mój m ?? Oni jest dowcipnie czy przez brzuch już ?? Pytam się bo jakoś tego nie widzę.... facet ze sztucznym pysiorem w mojej kokoszce a mój m obok
I super podejście.Moj był też na takim wczesnym usg dowcipnym i później strasznie się śmiał że seksu się boję a takiego "kija"jak mi wsadzili to ok heheJakoś byłoby mi tak dziwnie...Ale mój m się zawział i powiedział że jak płaci to idzie