reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny mam pytanie czy na usg prenatalnym może być mój m ?? Oni jest dowcipnie czy przez brzuch już ?? Pytam się bo jakoś tego nie widzę.... facet ze sztucznym pysiorem w mojej kokoszce a mój m obok :p
dodam że jestem w 12 tygodniu i kilka dni.
A i jeszcze jedno pytanie to iść jest w 3 D??

My na każda wizytę chodzimy razem, usg przez powłoki, dowcipne a nawet badanie palpitacyjne... jak nie trzeba to nie patrzy a lekarza traktujemy bezpłciowo [emoji6]

reklama
Sara ma problemy zdrowotne i ktoś tutaj z forum zarzucił Ropuszce, że chyba jest za bardzo przewrażliwiona na jej punkcie.
Ooo... to troszkę słabo :/
Dziewczyny nie możemy się tak na wzajem na siebie nakrecac. Zapewne po maszych przejściach my dużo bardziej emocjonalnie podchodzimy do ciąży,ale przede wszystkim mamy się tu wspierać :-)
Każda z nas jest inna,inne Bedzie każde dziecko ale mamami wszystkie będziemy najlepszymi:-D

Jak mój m się spóźnił raz na kontrolę kontrolę to aż dr się zdziwił ;) ja się śmiałam, że zdezerterował.
Dziewczyny mam pytanie czy na usg prenatalnym może być mój m ?? Oni jest dowcipnie czy przez brzuch już ?? Pytam się bo jakoś tego nie widzę.... facet ze sztucznym pysiorem w mojej kokoszce a mój m obok :p
dodam że jestem w 12 tygodniu i kilka dni.
A i jeszcze jedno pytanie to iść jest w 3 D??

Sara ma problemy zdrowotne i ktoś tutaj z forum zarzucił Ropuszce, że chyba jest za bardzo przewrażliwiona na jej punkcie.
No to ładnie... Tak myślałam, że coś musiało się stać i Ropuszka nie odchodzi bez powodu.
Jakbym słyszała mojego ;) ostatnio stwierdzil że gdyby nie luteina dowcipna i usg to bym był zarosła i od Nowa dziewica :p
Hehe :p Gdy lekarz na jednej z wizyt powiedział, że nie ma przeciwwskazań do współżycia mój M skomentował to później - ciekawe co lekarz na to gdybym powiedział, że my od września nic a nic :p A ja na to - tylko spróbuj coś powiedzieć! :p :)

reklama
Prenatalne jest przez brzuch:)
A to Twój M jeszcze nie widział Bejbika?
Mi za pierwszym razem też było dziwnie, a teraz oboje wmontowani wzrokiem w monitor, banan na ryłku i nawet się nie myśli jak dr bada:)
Ja miałam dopochwowo bo mała nie chciała współpracować i m tez był

Do góry