reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dorex - ale super, jeszcze raz Ci serdecznie GRATULUJĘ :-):-):-) aż mi się łezka w oku zakręciła...jak szybko Ci poszło! Kurcze żeby wszystkie porody właśnie tak wyglądały!!! Śliczna i słodziutka jest Twoja córcia - do schrupania :-):-)

U mnie plan minimum został wykonany - lekarka zakładał od początku ciąży że muszę donosić chociaż do 34tc czyli do dzisiaj - Maluszki potrafią już ssać pierś i oddychać same...teraz bym chciała do 36tc dotrzymać... :)

Rozyczka trzymam kciuki zebyscie dotrzymali jak najdluzej. Ja dzisiaj o 13.30 mam wizyte usg w szpitalu w oslo, oby wszystko bylo dobrze. Pozdrawiam

dorex ale super, ze Ci tak szybko poszło :-) Gratuluję cudnej Księżniczki :-)

Różyczka super, że już 34tc :-) No to teraz do 36 :tak:

Kate za wizytę &&

Różyczko - super, że nadal jesteście spakowani :) Wiadomo - każdy dzień dla Bąbli w brzuchu mamy jest ważny, będą silniejsze! To tak jak chcesz - odliczamy teraz do 36tc!
Ja w środę mam wizytę i już nie mogę się doczekać aby podejrzeć Małą i zadać mojej Dr prowadzącej wszystkie pytania z listy (sporo się pojawiło bo jakieś nowe objawy - kłucia, skurcze, inne) się pojawiły i chce wiedzieć co to znaczy.

reklama
Witajcie.
Dorex mała prześliczna, pozazdrościć porodu. Wow jak szybko. Łezka się zakręciła jak czytałam.
Gotadora z przerażeniem czytałam, ale widzę że Alma już ma się lepiej, to dobrze.
Różyczka dotrzymasz do 36 tyg. Będzie dobrze, czekamy z Tobą.
Millia no leci ten czas, leci. Mnie też, już połowa i teraz z górki poleci.
Coleta, Kate kciuki &&&&za wizytę.
Madzialenak dostałaś już ciuchy z C&A??

U mnie dziś zimno, a mam iść po pieczywo. Tak mi się nie chce. Wczoraj byłam w Silesii i weszłam do smyka wózki pooglądać. Podoba mi się Maxi Cosi Mura 4 i ma własnie skrętne koła z przodu, super się jeździ. Jak je zablokowałam to gorzej mi było, bo przód wózka musiałam podnieść żeby skręcić. Oglądałam też Bebetto, ale boję się że do mojego gracika Corsa C może mi nie wejść. No i nie ma za dużo plastikowych części i bajerów. Boję się że im więcej tym gorzej. Widziałam też masę ludzi z dzieciaczkami w tych wózkach i zgrabnie wyglądają. Teraz to szok, tylko za wózkami na ulicy się rozglądam :))) Widziałam jeszcze bebetto z białym stelażem, ładnie wygląda.

Ostatnia edycja:
Do góry