reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Porod sn jest do przejścia nawet bez znieczulenia - osobiście doswiadczyłam . Duzo razy mówisz qurwa.... i juz :laugh2:ze znieczuleniem to pewnie pikus :D
Juz zaraz Twoja kolej :-pmusisz byc dzielna :)
Ja przy pojedynczej ciąży też poprosiłbym o cc nie odwazylabym się rodzic SN ale nie ze strachu przed bólem tylko właśnie przed niedotlenieniem dziecka i różnych powikłań z nim związanych. Za długo i za bardzo się starałam o dziecko żeby zostawić ich zdrowie w rękach lekarzy, za dużo słyszy się w tv że lakarz czekał za długo, albo wogole nie zaglądał do rodzącej. Ja miałam cc w szpitalu 89km od domu choć u mnie w miesie jest szpital ale wybrałam właśnie tamten że względu na to że tam pracował lekarz prowadzący ciąże i to on robił cc. Wiedziałam że odpowiednio o nas zadba

Ostatnia edycja:
@Agnieś191 mi pokarm przed porodem nie leciał a teraz 4ty miesiąc kp i Zosia aż za gruba jest także bez stresu
To super, bo mi też nic nie leci i zaczęłam zastanawiać się czy to oznacza, że nie będę miała mleka [emoji12]
Ja przy pojedynczej ciąży też poprosiłbym o cc nie odwazylabym się rodzic SN ale nie ze strachu przed bólem tylko właśnie przed niedotlenieniem dziecka i różnych powikłań z nim związanych. Za długo i za bardzo się starałam o dziecko żeby zostawić ich zdrowie w rękach lekarzy, za dużo słyszy się w tv że lakarz czekał za długo, albo wogole nie zaglądał do rodzącej. Ja miałam cc w szpitalu 89km od domu choć u mnie w miesie jest szpital ale wybrałam właśnie tamten że względu na to że tam pracował lekarz prowadzący ciąże i to on robił cc. Wiedziałam że odpowiednio o nas zadba
Ja właśnie z tego powodu zdecydowałam się na cc.

Nie stresuje się bo nie mam ciśnienia na kp. Wiem, że to dziwnie może dla Was zabrzmi, ale skoro szanujemy swoje zdanie to na dziś nie czuje tego.
Ja wręcz nie lubiłam karmić...nie podobało mi się to więc trwało całe 7 dni :p mój syn miał kolke i wolałam mu podawać cały czas takie samo mleko czyli butla :D mi wogole karmienie piersią nie podchodzi, zdecydowanie słodziej maluch wygląda z butla niż z cycem:D
Ale wiem ze moje podejście jest dosc specyficzne:rofl2:

reklama
Dziewczyny potrzebuje porady. Zaczęłam 12 tydzien i jakoś mnie dopada strach :( na dodatek bolą mnie żebra a raczej tak pod nimi ...aż ból mi promieniuje do pępka. Na dodatek kręgosłup też boli :( sama nie wiem co myśleć, może powinnam pojechać do lekarza ??

Do góry