reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Chodzi o to że mam stracha trochę teraz w 1 trym
Ja jeździłam normalnie. Dla bezpieczeństwa kupiłam sobie specjalny pas. Na początku i tak jak brzuszek mały to nie trzeba go zakładać, ale później już naprawdę jest przydatny. I ja sie czułam pewniej, że nie uciskam dziecka.

Chodzi o to że mam stracha trochę teraz w 1 trym
Ja jeżdżę jak muszę dużym autem dostawczym męża jakbym tylko miała swój to wszędzie bym jeździła a Tak jestem uzależniona on męża.
Jeśli nie czujesz się pewnie za kierownicą i denerwujesz się prowadząc to nie jezdzij.Sasiadka moja też w ciąży i młody kierowca nie jeździ bo ja to stresuje

Je mniej , ślina i raczki cały czas ale czy to normalne ze ma takie napady płaczu co 2h ? To taki płacz aż się dławi i nie da rady jej uspokoić. Przestaje jak już się zmęczy i zasypia mi na rękach . Zastanawiam się czy to nie skok rozwojowy ... a smarowałaś czymś dziąsełka ?

Tak, kupilam zel, w PL chyba dobrze sprawdza sie Camilla, alw jak tak plakala to dawalam parecetamol albo ibuprofen, zeby nie cierpiala.
To naprawde boli wiec mozliwe, ze placze od tego... Daj paracetal i zoabczysz czy sie uspokoila - u mnie to bylo natychmiastowe - doslownie 5min. Jesli tak to znaczy, ze ja bolalo.

Kochane powiedzcie mi czy normalnie wsiadacie za kierownicę tzn w 1 trym czy raczej unikacie?

Ja jezdzilam malo, bo mialam straszne zawroty glowy i mdlosci. Potem kupilam tez specjalna podkladke do pasa i smigalam. Jesli nie czujesz sie na silach to nie jezdzij, ale dziecku tym prwno nie zaszkodzisz.

reklama
Do góry